Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αλλάζει με τίποτα εδώ και χρόνια!

Δες ποιο είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Αν νομίζεις ότι το να βρεις το singature άρωμά σου είναι μια απλή υπόθεση γράψε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες από εμάς αφιερώνουμε αρκετό χρόνο και χρήμα μέχρι να καταλήξουμε στο ένα και μοναδικό αγαπημένο μας άρωμα. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες μας θέλουμε να αφήνουμε το δικό μας αρωματικό αποτύπωμα και έτσι η αναζήτηση του ιδανικού αρώματος δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Όμως η αναζήτηση για το τέλειο άρωμα δεν είναι δύσκολη υπόθεση μόνο για τους κοινούς θνητούς αλλά και για τους σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι επίσης αφιερώνουν και εκείνοι με τη σειρά τους αρκετό χρόνο για να ανακαλύψουν την αγαπημένη τους αρωματική σύνθεση. Μια από αυτές είναι και η ηθοποιός Sarah Jessica Parker. (δες και τα 3 βήματα-κλεδί στη ρουτίνα ομορφιάς της που τη διατηρούν όμορφη & λαμπερή στα 58 της)

Δες ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Sarah Jessica Parker

Η Carrie του «And just like that», Sarah Jessica Parker αφού έψαξε και έκανε το δικό της crash test σε πολλά και διαφορετικά αρώματα τελικά κατέληξε στο αγαπημένο της, το οποίο μάλιστα, δεν έχει διστάσει και να αποκαλύψει σε πολλές συνεντεύξεις της.

sarajessicaparker
Instagram

Ο λόγος για το Eau de Toilette Guerlain Vétiver, ένα ανδρικό άρωμα που κυκλοφορεί εδώ και περίπου 15 χρόνια. Ακόμη εκτός από το συγκεκριμένο άρωμα είναι fan του αρωματικού Οίκου Diptyque, ενώ ενίοτε φορά και το άρωμα Comme de Garcons Incense Avignon.

Μάθε περισσότερα για το άρωμα Guerlain Vétiver

Η ιστορία του αρώματος ξεκινά τη δεκαετία του 1950. Εκείνη την περίοδο η οικογένεια αρωματοποιών Guerlain αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό ​​άρωμα βασισμένο στη ρίζα του φυτού βετιβέρ. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια απαλή ξυλώδη εσάνς εμπλουτισμένη με έναν ασυνήθιστο συνδυασμό από μπαχαρικά και καπνό.

guerlain_vetiver

Η αρωματική σύνθεση του Eau de Toilette Guerlain Vétiver ξετυλίγεται με την πικάντικη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με πρωταγωνιστές το πορτοκάλι, το περγαμόντο και το λεμόνι, ενώ ακολουθούν μεσαίες νότες από μπαχαρικά όπως το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι που του χαρίζουν έξτρα ένταση. Η αρωματική αυτή συμφωνία ολοκληρώνεται με βετιβέρ, καπνό και το tonka beans, που δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό με απίστευτη διάρκεια.