H Hailey Bieber oρκίζεται σε αυτήν την ενυδατική κρέμα που κοστίζει κάτω από 17 ευρώ!

Ανακάλυψε το μυστικό ομορφιάς της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Εάν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου ξηρή και αφυδατωμένη, ειδικά αυτήν την εποχή όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο κρύος αέρας πρωταγωνιστούν, τότε χρειάζεσαι απαραιτήτως την κατάλληλη ενυδατική κρέμα που θα χαρίσει βαθιά θρέψη στο δέρμα σου χωρίς ωστόsο να το επιβαρύνει. Μια τέτοια κρέμα εμπιστεύεται και προτείνει ανεπιφύλακτα το δημοφιλές τοπ-μόντελ και influencer, Hailey Bieber.
(δες και ποιό beauty brand και γιατί δεν το αλλάζει με τίποτα)

Και εάν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή, εδώ σου έχουμε την απάντηση. Πρόκειται για τη θρεπτική κρέμα πολλαπλών δράσεων με βότανα Skin Food από τη Weleda, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου για να σου χαρίσει την ενυδάτωση που έχεις ανάγκη, ειδικά αυτήν την περίοδο.

Αυτή είναι η ενυδατική κρέμα στην οποία ορκίζεται η Hailey Bieber

Η αγαπημένη influencer πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok μέσα από το οποίο αποκάλυπτε ότι η συγκεκριμένη κρέμα είναι η αγαπημένη της προκειμένου να ενυδατώνει το πρόσωπο και το σώμα της όταν το χρειάζεται. Ακόμη την εφαρμόζει κάθε φορά που θέλει να προσθέσει λίγες γυαλάδες στην επιδερμίδα της τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ της. Αυτό εξάλλου είναι και ένα τρικ που το έχει μάθει από τους makeup artists που την επιμελούνται εδώ και χρόνια.

Δες το βίντεό της στο TikTok

Μάθε περισσότερα για την κρέμα προσώπου Skin Food της Weleda

H συγκεκριμένη κρέμα δεν είναι κατάλληλη μόνο για το ξηρό δέρμα αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας που έχει ανάγκη από ενυδάτωση καθώς προσφέρει μοναδική φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα εξασφαλίζοντας εντατική θρέψη. Και αυτό γιατί χάρη στις μοναδικές αναγεννητικές της ιδιότητες, η Skin Food της Weleda, συμβάλλει στην αποκατάσταση του δέρματος, θρέφοντας όλα τα ξηρά σημεία, ενώ παράλληλα καταπραϋνει τους ερεθισμούς.

welleda

Σημείωσε ότι η σύνθεσή της με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιολέτας, δεντρολίβανου και ηλιέλαιου περιποιείται το δέρμα και το καταπραϋνει όταν και όπου χρειάζεται. Θα τη βρεις στην τιμή των €16,99 (Holland & Barrett)