Selena Gomez: Βρήκαμε το αγαπημένο της άρωμα και μυρίζει φρεσκάδα!

Δες ποιό άρωμα δεν αποχωρίζεται

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Selena Gomez δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει σε πολλές περιστάσεις ακόμη και μέσα από το κανάλι της στο YouTube την αγάπη της για τα αρώματα ξεχωρίζοντας ένα συγκεκριμένο.

Πιστή σε μια φιλοσοφία ζωής που έχει ως βάση της τη λατρεία της για οτιδήποτε φυσικό η κούκλα Selena ιδιαίτερα επιλεκτική στις beauty επιλογές της, είτε αυτές αφορούν σε προϊόντα μακιγιάζ ή και αρώματα, έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό το άρωμα Daisy Eau So Fresh από τον Marc Jacobs, το οποίο μάλιστα είναι και ένα προϊόν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! (δες και το αγαπημένο άρωμα της Sarah Jessica Parker, που δεν αλλάζει με τίποτα εδώ και χρόνια)

Γιατί η Selena Gomez ορκίζεται στο συγκεκριμένο άρωμα & δεν το αλλάζει με τίποτα;

Το ανάλαφρο άρωμα Daisy Eau So Fresh από τον Marc Jacobs,το οποίο λατρεύει όσο τίποτα η πανέμορφη ηθοποιός είναι ιδανικό για κάθε εποχή. Και αυτό γιατί έχει μια υπέροχη φρέσκια και λουλουδάτη σύνθεση, η οποία είναι κατάλληλη ακόμη και κάτω από υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι τυχαίο που η Selena το έχει πάντα και παντού μαζί της.

selena_gomez_perfume

Αυτή ακριβώς η ανάλαφρη σύνθεση το κάνει την τέλεια πρόταση για μικρές ή και μεγάλες αποδράσεις καθώς αναδίνει μια φρέσκια αίσθηση που στο τελείωμά της δίνει βάθος και ένταση.

Μάθε περισσότερα για το άρωμα που μυρίζει φρεσκάδα

Είναι ένα γλυκό λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα, που λανσαρίστηκε το 2011 και αποτελεί μια πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του κλασικού και επιτυχημένου Eau de Parfum, Daisy.

marc_jacobs_daisy_eausofresh

Η σύνθεσή του συνδυάζει αρμονικά πράσινες νότες με σμέουρα, γκρέιπφρουτ και αχλάδι και συμπληρώνεται με αισθησιακό γιασεμί, άγριο τριαντάφυλλο, βιολέτα, τρυφερό άνθος μηλιάς και ζουμερά λίτσι. Η βάση της αρωματικής του σύνθεσης συμπληρώνεται μοναδικά με μόσχο, αρωματικά δαμάσκηνα και ξύλο κέδρου αναδίνοντας μια μοναδική ζεστασιά. Θα το βρεις στην τιμή των €78,06 (τα 30ml)