Η Kendall Jenner φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα κοντά & τετραγωνισμένα νύχια!

Δες το nail trend που επαναφέρει το δημοφιλές μοντέλο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το διάσημο μοντέλο και influencer, Kendall Jenner έκανε για μια ακόμη φορά το δικό της statement υιοθετώντας ένα μίνιμαλ μανικιούρ, με κοντά και τετραγωνισμένα νύχια, που έκαναν το απόλυτο κοντράστ με τον εντυπωσιακό total look της και έδωσαν μια νέα νότα στο σχήμα των νυχιών της. (δες και 5 styilsh μανικιούρ που «τρεντάρουν» αυτή τη στιγμή στα social media για τέλεια νύχια & το χειμώνα).

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Kendall ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κορυφαίο χειμερινό θέρετρο Άσπεν, όπου και βρίσκεται αυτήν την περίοδο με μια μάξι καφέ οικολογική γούνα έδειξε μεταξύ άλλων στους φανατικούς της followers το νέο της mani, που δεν είναι άλλο από ένα μίνιμαλ μανικιούρ με κοντά και τετραγωνισμένα νύχια.

Δες πως η Kendall Jenner επανέφερε την τάση του μίνιμαλ στο μανικιούρ της και το έκανε viral!

Tα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια φαίνεται ότι επιστρέφουν ξανά και η πρώτη διδάξασα δεν είναι άλλη από την Kendall Jenner που έσπευσε να υιοθετήσει την τάση, η οποία άρχισε να γίνεται trend από φέτος και σιγά-σιγά φαίνεται ότι επικρατεί αφήνοντας στην άκρη τα μακριά και οβάλ νύχια.

Kendall_jenner_shortnails
Instagram

Το συγκεκριμένο σχήμα και μήκος δημιουργεί την ιδανική βάση για ένα φινετσάτο γαλλικό μανικιούρ, καθώς αυτή η εμβληματική, λεπτή γραμμή του δείχνει ακόμη πιο κομψή, ενώ είναι και τέλειο για να αναδείξει και σκούρα χρώματα σε βερνίκια νυχιών όπως το μπορντό, το μαύρο και το σκούρο καφέ μέσα από ένα μανικιούρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ταιριάζουν σε όλες;

Η απάντηση σε αυτό είναι φυσικά ναι. Μάλιστα, μπορούν να γίνουν σε όλα τα μήκη νυχιών και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά, ενώ ακόμη μπορούν να συμπληρωθούν και από διάφορα υλικά και μοτίβα όπως στρας, glitter, γραμμές, floral σχέδια κ.ά απογειώνοντας μοναδικά το μανικιούρ σου.

Φρόντισέ τα σωστά

Τα κοντά νύχια προϋποθέτουν και την κατάλληλη περιποίηση για να δείχνουν πάντα όμορφα και περιποιημένα.. Γι' αυτό το λόγο επένδυσε σε ένα ειδικό λαδάκι για τα νύχια και τα επωνύχια που θα εφαρμόζεις καθημερινά για να τα ενυδατώνεις σε βάθος. Έτσι, θα δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά!.