5 styilsh μανικιούρ που «τρεντάρουν» αυτή τη στιγμή στα social media για τέλεια νύχια & το χειμώνα!

Δες τι παίζει τώρα στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Το μανικιούρ του χειμώνα θέλει έμπνευση και πολύ πολύ φαντασία. Αυτό άλλωστε το ξέρουν καλά και οι χρήστες των social media που ξεχωρίζουν κάθε φορά τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν για τη σεζόν μέσα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. (δες και έναν οδηγό με τα καλύτερα Xmas nail designs που θα απογειώσουν το γιορτινό σου μανικιούρ)

Κάπως έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τι είναι αυτό που ιντριγκάρει αλλά και έχει τις καλύτερες προβολές και κριτικές στα social media μέσα από ευφάνταστα μανικιούρ με μοναδικά μοτίβα, που από ό,τι φαίνεται θα κυριαρχήσουν αυτό το χειμώνα. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε έντονα και παστέλ χρώματα, που δίνουν μια άλλη διάσταση στα νύχια σου αλλά και ιδιαίτερα μοτίβα, που έχουν εισπράξει ήδη αρκετές θετικές κριτικές.

Aυτά είναι τα 5 πιο stylish μανικιούρ που πρωταγωνιστούν στα social media τώρα

Κορδέλες, φιόγκοι και ιδιαίτερα μοτίβα, σκούρες τόνοι του μπορντό, παστέλ αποχρώσεις αλλά και μαύρα και πράσινα βερνίκια «ντύνουν» τα νύχια μας φέτος το χειμώνα χαρίζοντας τους μια μοντέρνα πινελιά. Παρακάτω πάρε μια γεύση από 5 προτάσεις για ευφάνταστα μανικιούρ, που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν.

Κορδέλες, φιόγκοι & καρδούλες

Τα συγκεκριμένα μοτίβα είναι ιδανικά για να τα υιοθετήσεις πάνω σε κόκκινο ή ροζ βερνίκι νυχιών για να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.


Dark Red mani

To σκούρο μανικιούρ σε κόκκινη ή μπροντό απόχρωση είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε όλες, ενώ είναι ιδανική και για κάθε μήκος ή σχήμα νυχιών.


Pastel-mania

Οι παστέλ αποχρώσεις, αν και αντισυμβατικές, λόγω εποχής, είναι μια εναλλακτική για όσες θέλουν να διαφοροποιηθούν.


Black is back

Το μαύρο επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν σε ματ αλλά και λαμπερές αποχρώσεις. Μάλιστα μπορείς να το δοκιμάσεις συνδυαστικά και με διάφορα άλλα μοτίβα για να κάνεις τη διαφορά.


Deep green

Τα σκούρα πράσινα βερνίκια είναι το απόλυτο hit του φετινού χειμώνα, ενώ αποτελούν και μια καλή λύση για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου υιοθετώντας μια διαφορετική απόχρωση στα νύχια σου.