Oδηγός με τα καλύτερα Xmas nail designs που θα απογειώσουν το γιορτινό σου μανικιούρ!

Δες 6+1 ιδέες για να προσθέσεις μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στα νύχια σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και ο καλύτερος τρόπος για να τα υποδεχθείς και να μπεις από τώρα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών είναι μέσα από ένα λαμπερό, Χxmas μανικιούρ, που θα απογειώσει το total look σου!

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν μερικές ιδέες για να στολίσεις τα νύχια σου με γιορτινά μοτίβα όπως νιφάδες χιονιού, ζαχαρωτά, πούλιες ή και άλλες διακοσμητικά στοιχεία που θα τα κάνουν ακόμη πιο λαμπερά. Μην ξεχνάς ότι ακόμη και εάν δεν είσαι της υπερβολής, ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο στο μανικιούρ σου σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. (δες και τα γιορτινά μανικιούρ τα οποία προτείνουν και οι nail artists των σταρ)

Ανακάλυψε τα καλύτερα Xmas nail designs που θα απογειώσουν το γιορτινό σου μανικιούρ σου

Είσαι ήδη σε γιορτινό mood αλλά δεν θέλεις να υπερβάλλεις; Κανένα πρόβλημα! Απλά επίλεξε το chrome manicure, που είναι ιδανικό και για αυτή τη σεζόν. Εάν πάλι θέλεις να προσθέσεις λίγο glitter στη ζωή σου τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Πειραματίσου λοιπόν με μερικές πινελιές glitter και δώσε στο μανικιούρ σου μια ιδέα λάμψης που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Παρακάτω θα πάρει μια μικρή γεύση από μερικές ιδέες και προτάσεις, που θα αναβαθμίσουν το γιορτινό σου μανικιούρ.

Chrome nails


Pearl details


Champagne dreams


Glitter time


Glam & shiny


Sparkling tips


Golden stars

Πως να διατηρήσεις το μανικιούρ σου αναλλοίωτο...

Το μυστικό για να παρατείνεις τη διάρκεια του μανικιούρ σου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων προκειμένου να αποφύγεις την επίσκεψη στο αγαπημένο σου nail salon βρίσκεται στη σωστή φροντίδα των νυχιών. Επένδυσε λοιπόν σε ένα ειδικό λαδάκι για τα νύχια και επωνύχια και εφάρμοσέ το σε συστηματική βάση. Με αυτόν τον τρόπο το μανικιούρ σου θα διατηρηθεί αναλλοίωτο, ενώ τα νύχια σου θα δείχνουν καλοφροντισμένα και περιποιημένα.

Extra tip

Στην περίπτωση που έχεις ήδη κάνει το γιορτινό σου μανικιούρ αλλά πρέπει να φροντίσεις και για τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σπίτι για να είναι όλα στην εντέλεια φόρεσε ειδικά γάντια, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις όλες τις απαραίτητες δουλειές χωρίς όμως να χαλάσεις τα νύχια σου.