Xmas red nails: 6 ιδέες για γιορτινά μανικιούρ τα οποία προτείνουν και οι nail artists των σταρ!

Πάρε το inspo από τους ειδικούς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το κόκκινο μανικιούρ ήταν και είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για τις γιορτινές σου εμφανίσεις. Πόσο μάλλον όταν συμπληρώνεται από ιριδίζοντα στοιχεία και πινελιές λάμψης που το κάνουν να ξεχωρίζει απογειώνοντας κυριολεκτικά τα party looks σου! (δες και πως να κάνεις glam eye- looks για τέλειες γιορτινές εμφανίσεις με σύμμαχο το cake eyeliner)

Έτσι μπορεί τα μεταλλικά ή τα mocha nails να πρωταγωνιστούν πανηγυρικά στις τάσεις του χειμώνα το κλασικό κόκκινο όμως παραμένει μια σταθερή αξία για το χρώμα στα νύχια, ειδικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Και αυτό γιατί πάντα δείχνει κομψή, τολμηρό, ενώ ταιριάζει με κάθε σου επιλογή, γιορτινή ή μη.

Ανακάλυψε 6 μοναδικές ιδέες για γιορτινά μανικιούρ σε Xmas red αποχρώσεις

Εμπνεύσου λοιπόν από τις πιο hot τάσεις της γιορτινής σεζόν μέσα από το Instagram accounts των celebrity nail artsts που επιμελούνται το μανικιούρ των αγαπημένων μας σταρ και δώσε στα νύχια σου μια χριστουγεννιάτικη νότα μέσα από glitter πινελιές, λαμπερά φινιρίσματα ή ακόμη και ευφάνταστα nail art με νιφάδες χιονιού ή άλλα γιορτινά μοτίβα.

xmas_red_nails
Shutterstock

Instagram Inspo

Οι nail artists των επωνύμων έχουν τις δικές τους προτάσεις για υπέροχα γιορτινά μανικιούρ. Πάρε μια μικρή γεύση παρακάτω...

Selena's Gomez classic red mani


Golden finish


Nail art


Red ribbons

Two-toned manicure


Festive glam


Βρες το κατάλληλο σχήμα

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σχήμα νυχιού αρκεί να μην είναι ούτε πολύ τετραγωνισμένο ούτε πολύ στρογγυλεμένο. Όσο για το ιδανικό του σχήμα... αυτό δεν είναι άλλο από το αμυγδαλωτό αλλά και το οβαλ, που συμπληρώνεται από διάφορα σχέδια σε χρυσό ή ασημί χρώμα ή ακόμη και από glitter.

Επίλεξε τη σωστή απόχρωση

Εδώ ισχύει ο ίδιος κανόνας με την επιλογή του τέλειου κόκκινου για το κραγιόν σου. Έτσι, στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο απέφυγε τους πιο σκούρους τόνους, που ταιριάζουν καλύτερα στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και προτίμησε τους πιο φωτεινούς τόνους.