Chrissy Teigen: Αυτό είναι το μεθυστικό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια!

Δες την αγαπημένη της αρωματική σύνθεση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Παρότι οι περισσότερες από τις αγαπημένες μας σταρ είναι λάτρεις των niche αρωμάτων μια από τις πιο δημοφιλείς influencers, η Chrissy Teigen φαίνεται ότι διαφοροποιείται πάνω σε αυτόν τον κανόνα. Με ποιό τρόπο; Επιλέγοντας ένα mainstream άρωμα που εδώ και χρόνια αποτελεί μια κλασική και διαχρονική επιλογή για πολλές γυναίκες σε ό,τι αφορά τα γυναικεία αρώματα.(δες και το αγαπημένο άρωμα της Selena Gomez, που μυρίζει φρεσκάδα)

Ο λόγος για το Eau de Toilette, Dior Hypnotic Poison, μια πολυτελής αρωματική σύνθεση από τον γαλλικό Οίκο, που αναδίνει μια μεθυστική μυρωδιά που αφήνει από την πρώτη στιγμή το αποτύπωμά της πάνω στην επιδερμίδα σου. (δες και το αγαπημένο άρωμα της Selena Gomez, που μυρίζει φρεσκάδα)

Ανακάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Chrissy Teigen που δεν αλλάζει με τίποτα

Η γνωστή influencer και TV Persona, είναι λάτρης των ανατολίτικων αρωμάτων. Έτσι δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη το ότι το Dior Hypnotic Poison, αποτελεί το must-have άρωμά της, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Συγκεκριμένα, το Dior Hypnotic Poison, που είναι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια το signature άρωμα της, δεν είναι ούτε φρουτώδες ούτε πολύ λουλουδάτο, ενώ αποτελεί ένα μοναδικό κοκτέιλ από μεθυστικές και αισθησιακές νότες που θα σε συνεπάρουν από το πρώτο λεπτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το φορά εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζει με τίποτα.

chrissy_teigen_perfum
Instagram

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αγαπημένη influencer εκτός από τη μεθυστική του σύνθεση το λατρεύει και για το υπέροχο πολυτελές κόκκινο μπουκάλι του, σε σχήμα μήλου, που μπορεί να κοσμήσει μοναδικά το μπουντουάρ σου.

Μάθε περισσότερα για το αγαπημένο της άρωμα

Πρόκειται για ένα άρωμα από τον πολυτελή Οίκο Dior, που αποπνέει το μυστήριο μέσα από μια μοντέρνα αρωματική σύνθεση που συνδυάζει θηλυκότητα με τόλμη.

hypnotic_poison_dior

Η σύνθεσή του αποτελείται από τέσσερις αντίθετες όψεις - από μεθυστικό πικραμύγδαλο και αγριοκύμινο, πολυτελές αραβικό γιασεμί, μυστηριώδες γιακαράντα και αισθησιακή βανίλια και μόσχος - που δημιουργούν ένα συναρπαστικό και μαγικό αρωματικό μείγμα. Μεθυστικό και τολμηρό ταυτόχρονα αναδίνει μια βαθιά και ανατολίτικη μυρωδιά που θα σε κατακτήσει αμέσως. Θα το βρεις στα €75,95 τα 30ml (στα Sephora)