Jennifer Garner: Με αυτήν την κρέμα ματιών που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ δείχνει 10 χρόνια νεότερη!

Είναι και brand ambassador της μάρκας!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Καθώς το 2023 πλησιάζει προς το τέλος του η ανάγκη για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ. Πως θα το κάνουμε αυτό; Με λίγη έμπνευση από τις σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία να αποκαλύπτουν διαρκώς τα αγαπημένα τους προϊόντα φροντίδας, τα οποία τους χαρίζουν μια φρέσκια κα νεανική όψη. (δες και την αγαπημένη μάσκα προσώπου της 51χρονης σταρ για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα)

Πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός, Jennifer Garner, εξομολογήθηκε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό ποιά είναι η κρέμα ματιών που δεν αποχωρίζεται με τίποτα και την κάνει να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη σβήνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες από το πρόσωπό της.

Βρήκαμε την αγαπημένη κρέμα ματιών της Jennifer Garner που την κάνει να δείχνει νεότερη

Η κούκλα ηθοποιός, Jennifer Garner που είναι και πρέσβειρα της Neutrogena αποκάλυψε ότι για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών εμπιστεύεται και μάλιστα τυφλά την Hydro Boost Eye Gel-Cream του παραπάνω brand που χαρίζει μια νεανική και ξεκούραστη όψη στο βλέμμα της.



Πρόκειται για ένα value for money προϊόν περιποίησης για την επίμαχη, που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ, ενώ χάρη στα δραστικά συστατικά του μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενυδατώνει καλά την περιοχή των ματιών. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, εφάρμοσε απαλά το τζελ στην περιοχή των ματιών μέχρι να απορροφηθεί καλά δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό σου.

Μάθε περισσότερα για την κρέμα ματιών

Η αναζωογονητική κρέμα ματιών σε μορφή τζελ Hydro Boost, που φέρει την υπογραφή της Neutrogena προσφέρει φρεσκάδα και βαθιά ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών μέσα από μια ανανεωμένη και ξεκούραστη όψη μειώνοντας παράλληλα τα σημάδια κούρασης από την επίμαχη περιοχή.

neutrogena_eyecream

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix της σύνθεσης προσφέρει άμεση θρέψη και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών, ενώ ακόμη ενισχύει και τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την ελαφριά φόρμουλά της σε μορφή τζελ, που απορροφάται αμέσως καταπραΰνοντας τα κουρασμένα μάτια, ενώ παράλληλα καταπολεμά τα σημάδια κούρασης. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και η ιδανική βάση μακιγιάζ, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και για καθημερινή χρήση. Θα τη βρεις στην τιμή των 14,38 ευρώ (στα Hondos Center).