Η Eva Longoria ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά με ένα νέο κούρεμα που επιμελήθηκε ο hair-expert Δημήτρης Γιαννέτος!

Η κούκλα ηθοποιός αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η 48χρονη ηθοποιός, Eva Longoria, που έγινε ευρέως γνωστή για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» φαίνεται ότι ξέρει καλά ότι η αρχή μιας νέας χρονιάς αποτελεί και μια καλή αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα αλλά και γιατί όχι για μια μεταμόρφωση... όπως άλλωστε και έκανε με το hair-cut της.

Συγκεκριμένα, η χολιγουντιανή σταρ, που πρόσφατα παρευρέθηκε σε event στο Λος Άντζελες έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές της όσο και για το νέο της κούρεμα που επιμελήθηκε ο δημοφιλής celebrity hair expert, Δημήτρης Γιαννέτος. (δες και τη Jennifer Lopez από τα Golden Globes 2024 που επαναφέρει το old hollywood glam σε μακιγιάζ & μαλλιά)

Δες το νέο κούρεμα της δημοφιλούς ηθοποιού, Eva Longoria δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

To νέο της κούρεμα, ένα shag με αφέλειες κάτω από το ύψος των ώμων ήταν εμπνευσμένο, σύμφωνα με το δημιουργό του, hair-expert, Δημήτρη Γιαννέτο από τον ροκ σταρ Mick Jagger. Μάλιστα, ο celebrity hair-expert πήγε ένα βήμα παρακάτω το συγκεκριμένο hair-look δίνοντάς του μια φρέσκια πινελιά που η Eva Longoria υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειδικότερα, για να τονιστεί ακόμη περισσότερο το ολοκαίνουργιο shag της κούρεμα με αφέλειες ο hair-expert δημιούργησε ένα wet εφέ χτένισμα, που έκανε την κουπ της ακόμη πιο εντυπωσική.

Το shag είναι ένα επιμελώς ατημέλητο πολυεπίπεδο χτένισμα με μακριές αφέλειες ή φράτζες που μπορεί να αναδείξει κάθε outfit. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ ενδείκνυται τόσο για λεπτά και αδύναμα μαλλιά όσο για πιο πυκνά και σπαστά ή σγουρά βγάζοντας ένα σικάτο και παράλληλα ροκ αποτέλεσμα.


Πως συνδύασε τη νέα της κουπ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού εκτός από το υπέροχο νέο της κούρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα μαύρο μακρύ σοφιστικέ φόρεμα με έναν ώμο, που συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.