Η Helen Mirren έκανε για μια ακόμη φορά τη διαφορά με το beauty look της στις «Χρυσές Σφαίρες 2024»

Πως διαφοροποιήθηκε από τις υπόλοιπες σταρ;

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Helen Mirren ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της στην φετινή απονομή των βραβείων «Golden Globes 2024». Για τη συγκεκριμένη βραδιά στις Χρυσές Σφαίρες, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η ταλαντούχα ηθοποιός επίλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία του επιτυχημένου σχεδιαστικού διδύμου, Dolce & Gabbana σε μοβ απόχρωση που ανέδειξε μοναδικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Την υπέροχη αυτή δημιουργία, η αγαπημένη σταρ συνδύασε με ασημένια ψηλοτάκουνα σανδάλια του Οίκου Sole Bliss και εντυπωσιακά κοσμήματα Harry Winston, ενώ για το beauty look της επίλεξε ένα χαμηλό στιλιζαρισμένο σινιόν, το οποίο τη διαφοροποίησε από τις υπόλοιπες σταρ που περπάτησαν πάνω στο κόκκινο χαλί της φετινής διοργάνωσης. (δες και την εμφάνιση της Margot Robbie στις Χρυσές Σφαίρες 2024 που έδωσε ξανά ζωή στο signature Barbie look)

Αυτό είναι το εντυπωσιακό beauty look της Helen Mirren στις φετινές «Χρυσές Σφαίρες 2024»

Το στιλιζαρισμένο updo, που υιοθέτησε η Helen Mirren στις «Χρυσές Σφαίρες 2024», που έγιναν πρόσφατα στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, είχε ως βασικό χαρακτηριστικό του τη βαθιά χωρίστρα στο πλάι με τα μαλλιά να πιάνονται σε ένα χαμηλό και σφικτό σινιόν κοντά στον αυχένα. Το συγκεκριμένο χτένισμα έδεσε τέλεια με ροζ-λιλά αποχρώσεις στα βλέφαρα, ένα απαλό ροζ ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών της και ένα έντονο ροζ κραγιόν για τα χείλη, που συμπλήρωσε ιδανικά το μακιγιάζ της και ανέδειξε τα υπέροχα κοσμήματά της.


Ποιά είναι τα αγαπημένα της hair-look;

Η 78χρονη δημοφιλής ηθοποιός που έχει τιμηθεί με Όσκαρ τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα κοντό καρέ διατηρώντας τα μαλλιά της σε μια φυσική γκρι απόχρωση, που τονίζει μοναδικά τα υπέροχα χαρακτηριστικά της. Mάλιστα, η συγκεκριμένη κουπ είναι και ιδανική για ώριμες γυναίκες καθώς βγάζει ένα σικάτο και φινετσάτο αποτέλεσμα. Όσο για τις επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τις περισσότερες φορές, όπως και εδώ, προτιμά να πιάνει τα μαλλιά της σε ιδιαίτερα updos, που την κάνουν να ξεχωρίζει.