Julianne Moore & Margot Robbie: Xρησιμοποιούν την ίδια θεραπεία μαλλιών για σούπερ όγκο & λάμψη!

Δες ποια είναι, που θα τη βρεις και πόσο στοιχίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Με πολύ καλές κριτικές και ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και για σταρ του Χόλιγουντ όπως η αγαπημένη ηθοποιός Julianne Moore αλλά και η Barbie της μεγάλης οθόνης, Margot Robbie, η θεραπεία Olaplex’s No. 6 Bond Smoother φαίνεται ότι είχε την τιμητική της και στην πρόσφατη απονομή των «Golden Globes 2024».

Δεν είναι τυχαίο που και οι δυο λαμπερές σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά χτενίσματα, τα οποία αναδείχθηκαν μοναδικά με τη συγκεκριμένη θεραπεία μαλλιών, που έχει και τις καλύτερες κριτικές στην πλατφόρμα της Amazon. (δες το barbie look της Margot Robbie στις Χρυσές Σφαίρες 2024)

Julianne Moore & Margot Robbie: Αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιούν για όγκο & λάμψη

Η 63χρονη ηθοποιός, Julianne Moore, πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε στις «Χρυσές Σφαίρες 2024» με ένα σικάτο hair-look, για τη δημιουργία του οποίου ο celebrity hairstylist, Halley Brisket που την επιμελήθηκε χρησιμοποίησε την Olaplex’s No. 6 Bond Smoother. Για την 33χρονη Margot Robbie, από την άλλη, η συγκεκριμένη θεραπεία ήταν ιδανική για να προσθέσει έξτρα ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά της μέσα από ένα λαμπερό εφέ, που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

margot_robbie_hair
Shutterstock

Τα ευεργετικά συστατικά της Olaplex’s No. 6 Bond Smoother. διεισδύουν σε βάθος στην τρίχα προσφέροντας αναδόμηση, ενώ ακόμη μειώνουν το σπάσιμο αλλά και το φριζάρισμα μέσα από ένα λείο φινίρισμα. Σημείωσε ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις λίγο πριν το στέγνωμα για να θωρακίσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα και να αποτρέψεις το φριζάρισμα.

Μάθε περισσότερα για την Olaplex No. 6 Bond Smoother

Πρόκειται για μια επανορθωτική θεραπεία styling που δεν ξεβγάζεται. Η πολύτιμη σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία OLAPLEX Bond Building, που λειαίνει και απαλαίνει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ενδυνάμωση, χωρίς ωστόσο να τα βαραίνει.

Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, γκρίζων και βαμμένων μαλλιών, καθώς και για μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Θα τη βρεις στα Sephora στην τιμή των 31,50 ευρώ.

olaplex

Τι κάνει...

  • Επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος με σεσουάρ προσφέροντας λείανση.
  • Χαρίζει σχήμα και απαλαίνει τις αφυδατωμένες από τον αέρα μπούκλες.
  • Μειώνει το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό μέχρι και 72 ώρες