Zendaya: Βρήκαμε το αγαπημένο της προϊόν για ενυδάτωση το οποίο δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Δες γιατί το επιλέγει και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η ενυδάτωση είναι το step στην ρουτίνα ομορφιάς της πανέμορφης τραγουδίστριας, Zendaya, το οποίο δεν αμελεί με τίποτα σε καθημερινή βάση προκειμένου να κρατήσει το δέρμα της καλοφροντισμένο και φωτεινό γεμάτο ζωντάνια.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής σταρ απολαμβάνει τη διαδικασία του skincare επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιεί για να διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και λαμπερή. Ένα από αυτά είναι και το Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 30, ένα ενυδατικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιεί αρκετά χρόνια και από ό,τι λέει και η ίδια είναι το αγαπημένο της. (δες και την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί η Jennifer Lopez για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη)

Αυτό το προϊον για ενυδάτωση δεν αποχωρίζεται με τίποτα η Zendaya

Για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της η δημοφιλής τραγουδίστρια, Zendaya έχει αποκαλύψει -σε γνωστό περιοδικό- την μεγάλη της αδυναμία για την ενυδατική και μη-λιπαρή φόρμουλα του Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 30.

zendaya_skincare
Instagram

Η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά: «Το συγκεκριμένο προϊόν ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ ακόμη δεν φράζει τους πόρους. Ακόμη χάρη στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που περιέχει, το οποίο είναι και ισχυρό αντιοξειδωτικό θωρακίζει το δέρμα ου από την πρόωρη γήρανση.»

Μάθε περισσότερα για το αγαπημένο της προϊόν

To Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 30 αποτελεί ένα best seller ενυδατικό προϊόν για το πρόσωπο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και προστασία ευρέος φάσματος μέσα από τον δείκτη SPF30.

mario_badescu_moisturizer

Σε όλα αυτά πρόσθεση τη μη λιπαρή και ανάλαφρη σύνθεσή του,, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, που βοηθά στην προστασία από επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, γνωστές για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ακόμη συμβάλλει στην καταπολέμηση ατελειών όπως σημάδια ακμής, ηλικίας, δυσχρωμίες από τον ήλιο κ.λπ.. Θα το βρεις στην τιμή των 33,95 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσέ το προσεκτικά σε όλο το πρόσωπο μετά από τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από μακιγιάζ ή και μόνο του.