Anne Hathaway: Με αυτό το έξυπνο κόλπο καταφέρνει να δείχνει νεότερη!

Το μυστικό κρύβεται στο makeup της!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το makeup που χρησιμοποιεί η δημοφιλής σταρ, Anne Hathaway, φαίνεται ότι είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της για τη νεανική και λαμπερή επιδερμίδα της που ακτινοβολεί ζωντάνια.

Ο λόγος για το υγρό makeup, Νο 1 De Chanel Revitalizing Foundation του γαλλικού Οίκου καλλυντικών, το οποίο η makeup artist- που επιμελήθηκε την ηθοποιό για τα γυρίσματα της ταινίας «The Idea of ​​You»- εφάρμοσε στο πρόσωπό της για να δώσει τέλεια κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη. (δες και για τον bone broth, το «μαγικός» πλούσιος σε κολλαγόνο ζωμός που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ)

Anne Hathaway: Το makeup που χρησιμοποιεί για να δείχνει φρέσκια και νεανική όλη την ημέρα!

Η makeup artist, Nana Fisher, που επιμελείται το μακιγιάζ της χολιγουντιανή σταρ, αποκάλυψε σε γνωστό περιοδικό ότι για τα γυρίσματα της ταινίας «The Idea of ​​You» εφάρμοσε στο υπέροχο πρόσωπο της ηθοποιού το υγρό makeup, Νο 1 De Chanel Revitalizing Foundation, που ενυδατώνει, προστατεύει και φωτίζει την επιδερμίδα χαρίζοντας τέλεια κάλυψη χωρίς ωστόσο να την επιβαρύνει.

annehathaway_makeup
Instagram

Ο βασικός λόγος για τον οποίο η celebrity makeup artist επίλεξε το συγκεκριμένο makeup ήταν γιατί αναμιγνύεται πολύ καλά με ορούς και έλαια, που εφαρμόζει πριν από τη χρήση του με αποτέλεσμα μια υγιή και λαμπερή όψη γεμάτη υγεία και ζωντάνια.

Η Νο. 1 σειρά makeup από τον Οίκο Chanel κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και αποτελείται από υβριδικά προϊόντα, που συνδυάζουν την περιποίηση με το μακιγιάζ. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της σειράς είναι το εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας, που έχει αναζωογονητικές ιδιότητες και χαρίζει στην επιδερμίδα μια νεανική όψη. Μελέτες έχουν δείξει ότι το συγκεκριμένο εκχύλισμα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, οι οποίοι δημιουργούν τα σημάδια του χρόνου.

Μάθε περισσότερο για το αγαπημένο makeup της ηθοποιού

Πίσω από την πολύτιμη σύνθεση του Νο 1 De Chanel Revitalizing Foundation του Οίκου Chanel βρίσκεται το εκχύλισμα από κόκκινη καμέλια, ένα συστατικό που προλαμβάνει τη γήρανση της επιδερμίδας διορθώνοντας παράλληλα τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σου.

chanel_makeup

Ακόμη οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει σε συνδυασμό με τα 94% συστατικά φυσικής προέλευσης θωρακίζουν την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις αφήνοντας το δέρμα σωστά ενυδατωμένο μέσα από μια λεία και απαλή όψη.

Μετά από την ιεροτελεστία περιποίησης με το συγκεκριμένο makeup οι ρυτίδες σβήνουν, οι πόροι συσφίγγονται ορατά, η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητά της μέσα από μια όψη που ακτινοβολεί ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Θα το βρεις σε 20 αποχρώσεις στην τιμή των 73,35 ευρώ για να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου.