Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Demi Moore! Δες που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βρήκαμε το must-have προϊόν της ηθοποιού

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Πιο λαμπερή από ποτέ, η Χολιγουντιανή σταρ, Demi Moore, στα 60 της χρόνια φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της! Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που αφήνει στην τύχη γιατί φροντίζει να κάνει τις top επιλογές τόσο για τη φροντίδα της επιδερμίδας της όσο και για το μακιγιάζ της. (δες και το έξυπνο κόλπο που κάνει η Anne Hathaway για να δείχνει νεότερη)

Μια από αυτές είναι η μάσκαρα Monsieur Big Volumizing Mascara της Lancôme, που της χαρίζει ένα ακαμάχητο βλέμμα μέσα από μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες με μοναδικό όγκο και καμπυλότητα.

Demi Moore: Αυτή είναι η μάσκαρα που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για γνωστό αμερικανικό περιοδικό η αμερικανίδα ηθοποιός ανάφερε ότι ακολουθεί μια μίνιμαλ ρουτίνα ομορφιάς για την οποία χρησιμοποιεί εξειδικευμένες συνθέσεις για τη φροντίδας της αλλά και τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ, που δεν δημιουργούν ερεθισμούς στην ευαίσθητη επιδερμίδα της.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η μάσκαρα Lancôme Monsieur Big Volumizing Mascara, την οποία η σταρ απλώνει στις βλεφαρίδες της για να πετύχει ένα σαγηνευτικό βλέμμα, που κλέβει τις εντυπώσεις.

demi_moore_makeup_mascara
Instagram

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη μάσκαρα συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορίες της, ενώ ακόμη αποτελεί και ένα αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ για πολλές γυναίκες, που δεν το αλλάζουν με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες αναφέρουν ότι είναι τόσο αποτελεσματική ακόμη και με μια μόνο στρώση, η οποία τους δίνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάθε περισσότερα για την αγαπημένη της μάσκαρα

Mε εξαιρετικά κρεμώδη σύνθεση η συγκεκριμένη μάσκαρα απλώνεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, για να δημιουργήσει μέχρι και 12 φορές περισσότερο όγκο. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το βουρτσάκι της που χάρη στο μοναδικό του σχήμα με απαλές, κυματοειδείς ίνες συγκρατεί επαρκή ποσότητα από τη μάσκαρα με την πρώτη κιόλας στρώση.

mascara_lancome

Σημείωσε ότι η κρεμώδης φόρμουλα δεν κολλάει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας όγκο και μήκος. Όσο για το αποτέλεσμα; Δεν είναι άλλο από τέλεια εφαρμογή μέσα από ένα πλούσιο και έντονο χρώμα για τις βλεφαρίδες σου που θα κάνουν και τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και εντυπωσιακά. Θα τη βρεις στα καταστήματα καλλυντικών στην τιμή των 23,66 ευρώ.