Emma Stone: Αυτό είναι το skincare μυστικό της για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πάνω στο κόκκινο χαλί!

Δες ποιό προϊόν φροντίδας χρηισμοποιεί η σταρ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η χολιγουντιανή σταρ, Emma Stone, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία «Poor Things» και είναι και φαβορί για την αντίστοιχη κατηγορία στα Όσκαρ ξεχώρισε τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές πάνω στο κόκκινο χαλί της Awards Season όσο και για τα beauty looks της. (δες και το έξυπνο κόλπο της Anne Hathaway με το οποίο καταφέρνει να δείχνει νεότερη)

Ποιό όμως ήταν το μυστικό που ανέδειξε μοναδικά τις makeup επιλογές της; Πίσω από τη δημιουργία των υπέροχων beauty look της πάνω στο red-carpet η πανέμορφη ηθοποιός χρησιμοποίησε το all-time classic αγαπημένο ενυδατικό προϊόν της Magic Face Cream της Charlotte Tilbury.

Emma Stone: To μυστικό ομορφιάς της για μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Η αντιγηραντική φόρμουλα της κρέμας, Magic Face Cream της Charlotte Tilbury φρόντισε τέλεια την επιδερμίδα της κούκλας ηθοποιού χαρίζοντάς της μια φωτεινή και λαμπερή βάση που ανέδειξε μοναδικά το μακιγιάζ της πάνω στο κόκκινο χαλί.

Ειδικότερα η φόρμουλά της με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ κλείδωσε την υγρασία στην επιδερμίδα της και της χάρισε μια ελαστική και λαμπερή όψη μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές από το πρόσωπο. Ακόμη τα πεπτίδια της σύνθεσης βοηθήσαν στην αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου στο δέρμα, ενώ η βιταμίνη C φώτισε τέλεια το πρόσωπό της.

emmastone_facecream
Shutterstock

Μάθε περισσότερα για το προϊόν

Πρόκειται για μια βραβευμένη, best seller ενυδατική κρέμα που δημιουργήθηκε backstage για να προετοιμάζει και να μεταμορφώνει την επιδερμίδα των μοντέλων πριν από την πασαρέλα χαρίζοντας άμεσα μια νεανική, λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα.

charlotte_facecream

Μάλιστα πρόσφατα η επαναστατική αυτή σύνθεση διατίθεται πλέον και σε επαναγεμιζόμενη και ανακυκλώσιμη συσκευασία. Δεν είναι τυχαίο που η αποτελεσματική της δράση είναι ορατή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή καθώς αφήνει την επιδερμίδα πιο υγιή και λαμπερή μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Θα τη βρεις στην τιμή των €254,95 στα Sephora.