H Jennifer Lopez σχεδόν αγνώριστη με νέο hair-look κλέβει τις εντυπώσεις στο show του Οικου Schiaparelli!

Με αυτό το κούρεμα έκανε τη διαφορά για μια ακόμη φορά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Stephane Cardinale/ Getty Images/Ideal Image
Photo by Stephane Cardinale/ Getty Images/Ideal Image

Mε μια ανατρεπτική εμφάνιση που πραγματικά έκανε αίσθηση η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, έστρεψε για μια ακόμη φορά όλα τα βλέμματα πάνω της. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η παρουσία της στο show του Οίκου Schiaparelli, που έγινε στο Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Εκεί η ποπ ντίβα πραγματικά άφησε τους θαυμαστές της άφωνους αφού αποχωρίστηκε τα μακριά κυματιστά μαλλιά της υιοθετώντας ένα κοντό bob, που αποτελεί και μια από τις πιο καυτές τάσεις, η οποία θα πρωταγωνιστήσει μέσα στο 2024 .(δες και ποιά είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Demi Moore, που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει)

Jennifer Lopez: Το νέο της hair-look στο show tτου Οίκου Schiaparelli που ξεχώρισε

Η χολιγουντιανή σταρ ξέρει πάντα πως να στρέφει τα βλέμματα πάνω της. Κάπως έτσι και με τη συγκεκριμένη εμφάνισή της αντικατέστησε το εντυπωσιακό glam wavy hair-look της με το οποίο την έχουμε συνηθίσει με ένα κοντό bob. Μάλιστα, είναι από τις λίγες φορές που έχουμε δει την ηθοποιό με ένα τόσο κοντό κούρεμα, το οποίο από ό,τι φαίνεται το υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κοφτερό αυτό hair-look συμπλήρωσε ιδανικά με ένα λευκό παλτό, ένα μαύρο καλσόν και avant-garde γυαλιά ηλίου, που τόνιζαν ακόμη περισσότερο το νέο της look.

Jenniferlopez_hautecouture
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Δες περισσότερα για το hair-look της!

Το νέο minimal hair look της 54χρονης σταρ φαίνεται ότι θα εμπνεύσει πολλές από εμάς τους επόμενους μήνες μια και είναι μια κουπ που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ μπορεί να φορμαριστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Εδώ η Jennifer Lopez επίλεξε να δοκιμάσει ένα slicked back hair- look χρησιμοποιώντας λίγο τζελ που έδινε στην κουπ της ένα υπέροχο wet εφέ.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από την Jlo τόσο η Selena Gomez όσο και η Penelope Cruz έχουν επιλέξει το midi bob για το hair-look τους δείχνοντας ότι η νέα τάση του κοντού καρέ ήρθε για να μείνει!