H Katy Perry με alien beauty look & chrome μανικιούρ έκπληξη κλέβει για μια ακόμη φορά την παράσταση!

Δες τη διαστημική της εμφάνιση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Katy Perry, πάντα κινείται έξω από τα καθιερωμένα επιλέγοντας εκκεντρικά looks για επίσημες red-carpet εμφανίσεις, και όχι μόνο, που γίνονται αμέσως viral, όπως άλλωστε έκανε και πρόσφατα. (δες και τη Jennifer Lopez σχεδόν αγνώριστη με νέο hair-look κλέβει τις εντυπώσεις στο show του Οικου Schiaparelli)

Από το στηθόδεσμο από σαντιγί που επίλεξε για το βίντεο «California Girls», το φόρεμα χάμπουργκερ με το οποίο περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala μέχρι και την πρόσφατη φουτουριστική εμφάνιση που έκανε στο πάρτι για τα 60ά γενέθλια του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos, η Katy ξέρει πραγματικά πως να κάνει αίσθηση!

Katy Perry: Με φουτουριστικό look που κλέβει την παράσταση!

Για το πάρτι που γνωστού επιχειρηματία, που είχε ως θέμα την εξερεύνηση του διαστήματος η ποπ σταρ προτίμησε ένα alien look που έδεσε τέλεια με την περίσταση.

Συγκεκριμένα, η Katy Perry επίλεξε ένα φουτουριστικό φόρεμα με κεντρικό στοιχείο του έναν στενό κορσέ από στρας, ο οποίος αγκαλιαζόταν από πτυχώσεις που σχημάτισαν την υπέροχη αυτή δημιουργία που θύμιζε παγώνι στο πίσω μέρος της. Την ξεχωριστή αυτή δημιουργία σέταρε ιδανικά με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες και μερικά περίτεχνα δακτυλίδια που στόλιζαν τα χέρια της. Όσο για το σύζυγό της, Orlando Bloom, που τη συνόδεψε φαίνεται ότι και ο ίδιος ακολούθησε τη θεματική του πάρτι φορώντας αυτιά ξωτικού!

katy_perry_alienlooik
Instagram

Δες περισσότερα για το beauty look & το υπέροχο mani της

Για να συμπληρώσει το ιδιαίτερο αυτό look η δημοφιλής τραγουδίστρια επίλεξε ένα μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα -σε μοβ αποχρώσεις- που κάλυπταν κινητό βλέφαρο και καπάκι τονίζοντας τις δυο κεραίες που είχε τοποθετήσει στο μέτωπό της, ενώ για έξτρα ένταση συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με μακριές ψεύτικες βλεφαρίδες. Για το υπόλοιπο beauty look της προτίμησε ροζ τόνους σε ζυγωματικά και χείλη, ενώ για το χρώμα των νυχιών της επίλεξε ένα μανικιούρ με περλέ chrome φινίρισμα σε απαλή ροζ απόχρωση, που ανάδειξε και το αμυγδαλωτό τους σχήμα.