Andie MacDowell: Tα μυστικά της για να είναι αλλά & να δείχνει στα καλύτερά της στα 65 της χρόνια!

Ανακάλυψε τι κάνει για να διατηρεί τη φυσική ομορφιά της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, η δημοφιλής ηθοποιός, Andie MacDowell, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο από το χρόνο της για να αφιερώνει στον εαυτό της αλλά και για να φροντίζει την επιδερμίδα της.

Η ίδια, στα 65 της χρόνια λέει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τώρα εκτιμώ ακόμη περισσότερο την ευκαιρία για να φροντίσω τον εαυτό μου, ενώ πλέον συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι να είμαι σε καλή φόρμα και να περιποιούμαι το πρόσωπο και το σώμα μου». (δες και τη Jennifer Lopez σχεδόν αγνώριστη με νέο hair-look κλέβει τις εντυπώσεις στο show του Οικου Schiaparelli)

Andie MacDowell: Έτσι καταφέρνει να διατηρεί την νεανικότητά της στα 65 της χρόνια!

Καταρχάς η διάσημη ηθοποιός φροντίζει να είναι διαρκώς σε κίνηση! Μάλιστα, λατρεύει να περπατάει συνεχώς ενώ ήδη προετοιμάζεται για να συμμετάσχει και σε ημιμαραθώνιο 13 μιλίων. Όμως το περπάτημα δεν είναι η μοναδική της άσκηση που την κάνει να νιώθει καλά αφού η γιόγκα με τη βοήθεια ενός ειδικού yoga instructor είναι οπωσδήποτε μέσα στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα.

Andie_ MacDowell_beauty
Shutterstock

Η σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής είναι το Α και το Ω για την Andie. Έτσι, παρότι αγαπά το καλό φαγητό και της αρέσει να τρώει αρκετή ποσότητα στο πιάτο της φροντίζει αυτό να είναι υγιεινό αποφεύγοντας τα λιπαρά και τα γλυκά.

Παράλληλα ακολουθεί μια ρουτίνα ομορφιάς που αφορά στην περιποίηση των φρυδιών της, τα οποία έχουν λεπτύνει με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, φροντίζει να διορθώνει το σχήμα τους κάνοντάς τα πιο πυκνά και πιο πλούσια προκειμένου να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά για το πρόσωπό της.

Ακόμη χρησιμοποιεί την εξειδικευμένη μάσκαρα της L'Oréal Paris, Telescopic Mascara, η οποία χαρίζει πυκνές και με περισσότερο όγκο βλεφαρίδες, ενώ δίνει και ένα εφέ τύπου ψεύτικων, εάν εφαρμόσεις περισσότερες από μια στρώση.

Τέλος, η δημοφιλής σταρ δεν αμελεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας της για την οποία χρησιμοποιεί την αντιγηραντική κρέμα Age Perfect της L'Oréal Paris. Πρόκειται για μια πλούσια φόρμουλα που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο ώριμο δέρμα μέσα από μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

Θυμίζουμε ότι η Andie MacDowell είναι πρέσβειρα της L'Oréal Paris από την ηλικία των 27 ετών.