Pamela Anderson: Εγκατέλειψε το μακιγιάζ αλλά όχι και τη φροντίδα της επιδερμίδας της- Δες τη νέα της συνεργασία με skincare brand!

H 56χρονη σταρ ενώνει τις δυνάμεις της με τη Sonsie beauty

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός, Pamela Anderson, που έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική επιτυχία των 90's «Baywatch» να εμφανίζεται πλέον στο κόκκινο χαλί χωρίς ίχνος μακιγιάζ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει τη φροντίδα της επιδερμίδας της στην τύχη της. (δες και εάν μπορούν τα καλαμάκια να προκαλέσουν ρυτίδες στο πρόσωπο και τι λένε οι ειδικοί γι' αυτό)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι αμακιγιάριστη κάνοντας το δικό της statement, το οποίο πολύ σύντομα έγινε viral στα social media. Αυτό ήταν και η αφορμή που την οδήγησε στο επόμενο βήμα της, που δεν ήταν άλλο από τη συνεργασία της με τη skincare σειρά φροντίδας Sonsie beauty.

Λίγα λόγια για τη νέα συνεργασία της Pamela Anderson με το skincare brand Sonsie beauty

Η 56χρονη σταρ, μαζί με τους γιους της Μπράντον και Ντύλαν, είναι πλέον μια από τις βασικές μετόχους του skincare brand Sonsie beauty που ιδρύθηκε από την Marie von Behrens-Felipe στις αρχές του 2000.

H φιλοσοφία της μάρκας είναι εστιασμένη στον εξορθολογισμό μέσα από ευεργετικές συνθέσεις χωρίς περιττά συστατικά, που προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για την φροντίδα της επιδερμίδας αποφεύγοντας υποσχέσεις που πολλές φορές παραπλανούν τις γυναίκες.

pamela_anderson_beauty
Instagram

H συγκεκριμένη φιλοσοφία γεννήθηκε από την ίδια την ιδρύτρια της μάρκας, η οποία βίωσε από πρώτο χέρι τις ψευδείς υποσχέσεις των προϊόντων ομορφιάς, κάτι το οποίο δεν ήθελε να επαναλάβει η ίδια. Κάπως έτσι η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αμφισβητήσει όσο καμία άλλη σταρ τα πρότυπα ομορφιάς γνώρισε τα προϊόντα της σειράς Sonsie και επένδυσε σε αυτά λειτουργώντας πλέον ως την συνιδρύτρια του συγκεκριμένου beauty brand. Σημείωσε ότι η Pamela Anderson ασχολείται αθόρυβα με τη μάρκα εδώ και λίγους μήνες, ενώ πολύ σύντομα αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα προϊόντα τα οποία έχει επιμεληθεί η ίδια.

Μιλώντας για τη νέα της συνεργασία η ηθοποιός δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν πάντα μέρος του ταξιδιού μου το challenge για έναν διαφορετικό κόσμο ομορφιάς. Αυτό είναι άλλωστε που μου αρέσει στη Sonsie beauty. Δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, ενώ βασική της φιλοσοφία είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου ακριβώς όπως είσαι αυτή τη στιγμή».