Hailey Bieber: Βρήκαμε το αγαπημένο της κραγιόν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Δες που θα το βρεις & πόσο κοστίζει

Σε αυτό το beauty προϊόν ορκίζεται

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Eάν υπάρχει μια trendsetter που σίγουρα ξέρει που να απογειώνει το μακιγιάζ της αυτή είναι η Hailey Biber, ένα πανέμορφο μοντέλο και influncer που όλες θα θέλαμε να ξέρουμε τα καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς της.

Η αλήθεια είναι ότι η δημοφιλής Hailey είναι από τις πρώτες που υιοθετεί τις πιο καυτές τάσεις στον πλανήτη της ομορφιάς και τις υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς ωστόσο να προσπαθήσει πολύ. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, τα οποίο τη βοηθούν να το αναδείξει μοναδικά. (δες και την Katy Perry με alien beauty look & chrome μανικιούρ έκπληξη που κλέβει για μια ακόμη φορά την παράσταση)

Αυτό είναι το αγαπημένο κραγιόν της Hailey Bieber στο οποίο και ορκίζεται

H δημοφιλής influencer, αποκαλύπτει πολύ συχνά μέσα από τα social media, στα οποία είναι και ιδιαίτερα ενεργή τα αγαπημένα της προϊόντα φροντίδας και μακιγιάζ- εκτός από αυτά που φέρουν την υπογραφή της- τα οποία μάλιστα δεν αλλάζει με τίποτα. Ένα από αυτά είναι και το κραγιόν Charlotte Tilbury Matte Revolution- Matte Lipstick.

haileybieber_lipstick
Instagram

Μάθε περισσότερα για το must-have προϊόν μακιγιάζ της

Η Hailey έχει ένα υπέροχο σχήμα στα χείλη το οποίο φροντίζει να το τονίζει με το μολύβι χειλιών της Make Up For Ever Artist Color Pencil. Αφού λοιπόν σχεδιάσει προσεκτικά το περίγραμμά τους τα γεμίζει με αυτό πριν εφαρμόσει στη συνέχεια το κραγιόν Charlotte Tilbury Matte Revolution- Matte Lipstick. Μάλιστα για την εφαρμογή του κραγιόν η πανέμορφη Hailey χρησιμοποιεί τα δάκτυλά της με τα οποία το ταμπονάρει προσεκτικά πάνω στα χείλη της.

charlottelipstick_sephora

Το Charlotte Tilbury Matte Revolution- Matte Lipstick για ένα κραγιόν με εκχυλίσματα ορχιδέας και καρπών από lipstick tree, που προστατεύουν, απαλαίνουν και διατηρούν τα χείλη σου σωστά ενυδατωμένα μέσα από μια νεανική όψη.

Οι τρισδιάστατες λαμπερές χρωστικές ουσίες της σύνθεσής του κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια και πιο γεμάτα, ενώ το μείγμα ελαίων και κεριών με τριγλυκερίδια βοηθά το κραγιόν να χαρίζει χρώμα μεγάλης διάρκειας. Κοστίζει 35,95 ευρώ και θα το βρεις στα Sephora.