Hailey Bieber: Aυτή είναι η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί για να ανακουφίσει το ερεθισμένο δέρμα της!

Που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Aκόμη και οι σταρ του Χόλιγουντ αλλά και οι πιο δημοφιλείς influencers, όπως η Hailey Bieber, έχουν και αυτές τις ευαισθησίες τους, που αρκετές φορές αποτυπώνονται και πάνω στην επιδερμίδα τους. (δες και την αγαπημένη μάσκαρα της Demi Moore, που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει)

Μάλιστα ειδικά όταν οι χαμηλές θερμοκρασίες κυριαρχούν σε συνδυασμό με το έντονο άγχος και στρες τότε το πρόβλημα μπορεί να επιδεινωθεί και να γίνει πιο έντονο για το δέρμα τους, το οποίο εμφανίζει ανεπιθύμητους ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Σε αυτήν την περίπτωση το λόγο έχει η σωστή επιλογή της επανορθωτικής κρέμας προσώπου που θα δώσει λύση στο ερεθισμένο δέρμα. Η Hailey Bieber το ξέρει πολύ καλά αυτό άλλωστε οπότε έχει ήδη καταλήξει στην επανορθωτική προστατευτική κρέμα Avène Cicalfate+, την οποία δεν αποχωρίζεται με τίποτα, ειδικά αυτήν την εποχή.

Hailey Bieber: Mε αυτήν την κρέμα ανακουφίζει την επιδερμίδα της από τους ερεθισμούς

Το στρες, οι χαμηλές θερμοκρασίες, η έλλειψη ύπνου αλλά και το jet lag είναι μερικές μόνο από τις αιτίες που δημιουργούν ερεθισμούς και κοκκινίλες στο κατά τα άλλα αψεγάδιαστο πρόσωπο της πανέμορφης influencer. Πως τους αντιμετωπίζει; Με τη βοήθεια της επανορθωτικής κρέμας Avène Cicalfate+, η οποία θωρακίζει την επιδερμίδα της από τις εξωτερικές επιθέσεις και την ενυδατώνει σε βάθος.

haileybiber_cream
Instagram

Μάθε περισσότερα για την κρέμα

Η επανορθωτική προστατευτική κρέμα Cicalfate+ από την Avène είναι ιδανική για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά και βρέφη για να καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την εξαιρετικά πλούσια, θρεπτική της φόρμουλα, που θωρακίζει το δέρμα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και ενυδατώνει σε βάθος διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα.

avene_cicalfate

Η αποτελεσματική της δράση οφείλεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών όπως το:[C+-Restore]TM, το πρώτο επανορθωτικό postbiotic δραστικό συστατικό, που προέρχεται από το ιαματικό νερό της Avène και ευνοεί την επιδερμική επανόρθωση, ο θειϊκός χαλκός και ο θειϊκός ψευδάργυρος, που περιορίζουν τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων και το καταπραϋντικό ιαματικό νερό της Avène, το οποίο καταπραΰνει τις εύθραυστες επιδερμίδες. Θα τη βρεις στην τιμή των 18,30 ευρώ στα φαρμακεία.