Olivia Culpo: To μυστικό της για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα κρύβεται στη διατροφή της!

Ανακάλυψε ποιές τροφές επιλέγει και τι φροντίζει να αποφεύγει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H πανέμορφη ηθοποιός και influencer, Olivia Culpo, έχει μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα, που φροντίζει να διατηρεί πάντα φρέσκια.

Πως το καταφέρνει αυτό; Με την κατάλληλη φροντίδα αλλά και με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στην οποία το δέρμα της διατηρείται δροσερό και νεανικό χωρίς ατέλειες. (δες και την Pamela Anderson, που εγκατέλειψε το μακιγιάζ αλλά όχι και τη φροντίδα της επιδερμίδας της και συνεργάζεται με skincare brand)

Η διατροφή της Olivia Culpo για μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι

Η κούκλα influncer σε πρόσφατη συνέντευξή της για γνωστό περιοδικό έχει πει χαρακτηριστικά: «Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με το δερματολόγο μου ξεκίνησα σιγά-σιγά να καταλαβαίνω ότι η υγεία της επιδερμίδας δεν αφορά μόνο στη διαδικασία του καθαρισμού ή της φροντίδας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης αλλά πάει ένα βήμα παρακάτω. Στην πραγματικότητα πρέπει να γίνεται μια ολιστική προσέγγιση προκειμένου να αποκτήσεις ένα υγιές πρόσωπο χωρίς ατέλειες».

oliviaculpo_secrets
Instagram

Κάπως έτσι η δημοφιλής ηθοποιός άλλαξε το διατροφικό της πλάνο εντάσσοντας στη διατροφή της, μετά από τις συμβουλές ειδικών, φρούτα, λαχανικά αλλά και πουλερικά. Αυτό ήταν εξάλλου που έκανε και τη διαφορά και είδε ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα της καθώς μειώθηκαν οι ερεθισμοί αλλά και οι όποιες ατέλειες και το πρόσωπό της τώρα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η σταρ απέφυγε τροφές όπως τα γλυκά και τα παγωτά, που περιέχουν ζάχαρη, η οποία μάλιστα δεν μεταβολίζεται εύκολα από τον οργανισμό. Δεν είναι τυχαίο που κόβοντας τη ζάχαρη το δέρμα της καθάρισε εντελώς και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημείωσε ότι εάν ακολουθήσεις μια τέτοια διατροφή, όπως αυτή της Olivia Culpo, εμπλουτίζοντάς τη με φρούτα, λαχανικά αλλά και σπανάκι και πράσινες τροφές, που είναι πλούσιες σε ψευδάργυρο θα θωρακίσεις το δέρμα σου από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις φλεγμονές και θα δείχνει πιο όμορφο και υγιές.