Jennifer Lopez: Το μυστικό της για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες στα 54!

Μάθε πως διατηρεί τη νεανικότητά της!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Παρότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αγκαλιάζεις την επιδερμίδα σου με τις ατέλειές της, όλες μας λίγο έως πολύ, αναζητούμε διαρκώς έξυπνους τρόπους για να σβήσουμε τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό μας επανακτώντας τη χαμένη λάμψη του. (δες και το κόλπο για να μειώσεις λεπτές γραμμές & ρυτίδες στο πρόσωπο με λίγες κινήσεις)

Αυτό εξάλλου κάνουν και οι αγαπημένες σταρ και influencers, οι οποίες ψάχνουν συνεχώς για «μαγικά» συστατικά ή θεραπείες, που υπόσχονται να τους χαρίσουν μια νεανική όψη απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μια από αυτές είναι η χολιγουντιανή σταρ,Jennifer Lopez, η οποία δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά της, τα οποία τη βοηθούν να διατηρήσει τη νεανικότητά της.

Jennifer Lopez: Δες το μυστικό για να είναι όμορφη και λαμπερή στα 54 της!

Η κούκλα τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, η οποία κυριολεκτικά σφύζει από υγεία και ζωντάνια! Έτσι, παρότι διανύει ήδη την 5η δεκαετία της ζωής της, η πανέμορφη Jlo δείχνει να έχει μια επιδερμίδα που θυμίζει 30άρα χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες! Ποιο είναι το μυστικό της; Μια απλή φιλοσοφία που στηρίζεται στο «less is more», δηλαδή στην χρήση βασικών προϊόντων φροντίδας για τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Πέρα όμως από την παραπάνω φιλοσοφία η Jennifer ορκίζεται και στο ελαιόλαδο, ένα φυσικό συστατικό, το οποίο χρησιμοποιεί για να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα της. Μάλιστα πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς που το έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της και τις θείες της, οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους χρησιμοποιούσαν το ευεργετικό αυτό θρεπτικό συστατικό για να προσφέρουν μια λαμπερή όψη στο δέρμα τους.

Δεν είναι τυχαίο που η χολιγουντιανή σταρ ενσωμάτωσε αυτό το πολύτιμο συστατικό και στα προϊόντα της σειράς JLo Beauty που φέρουν την υπογραφή της -μέσα από ένα σύμπλεγμα ελαιόλαδου- προκειμένου να περιέχουν όλα τα οφέλη του. Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Jlo Beauty χαρίζουν μια ελαφριά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χωρίς να την επιβαρύνουν, ενώ ακόμη προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία αφήνοντάς τη λεία, απαλή και λαμπερή.