Naomi Campbell: Αυτό είναι το skincare προϊόν φροντίδας που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Δες ποιο είναι & που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H πανέμορφη «γαζέλα» των 90's, Naomi Campbell, που μεσουράνησε στα ντεφιλέ των πιο γνωστών Οίκων μόδας, στα 53 της χρόνια εξακολουθεί να έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία φυσικά φροντίζει να μην αμελεί σε καθημερινή βάση. (δες και το μυστικό της Jennifer Lopez για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες στα 54)

Παρά λοιπόν το πολύ καλό DNA της χάρη στο οποίο διατηρεί μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα ακολουθεί πιστά και μια τελετουργία φροντίδας την οποία δεν αλλάζει με τίποτα! Μέσα σε αυτήν βρίσκονται και προϊόντα φροντίδας, που βοηθούν στο να διατηρεί το δέρμα της πιο δροσερό από ποτέ όπως το La Roche-Posay Serozinc Face Toner Mist, το οποίο χρησιμοποιεί μετά τον καθαρισμό του προσώπου της.

Naomi Campbell: Αυτό είναι το προϊόν φροντίδας της στο οποίο και ορκίζεται!

Το εντυπωσιακό μοντέλο, ακολουθεί ευλαβικά μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς για τη φροντίδα της επιδερμίδας της. Προϊόν-κλειδί σε αυτήν δεν είναι άλλο από το La Roche-Posay Serozinc Face Toner Mist, ένα σπρέι προσώπου, που είναι ιδανικό για τη λιπαρή επιδερμίδα.

Η ίδια η Naomi έχει πει χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο προϊόν: «Χρησιμοποιώ το Seronzinc μετά τον καθαρισμό και είναι πραγματικά ένα μαγικό προϊόν καθώς προσφέρει σούπερ ενυδάτωση στο πρόσωπό σου»


Μάθε περισσότερα για το προϊόν

Το La Roche-Posay Serozinc Face Toner Mist, είναι ένα ανάλαφρο mist για το λιπαρό δέρμα, που αντιμετωπίζει τις ατέλειες και τους διεσταλμένους πόρους και προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου. Συγκεκριμένα, η σύνθεσή του περιέχει ως βασικό του συστατικό το θειικό ψευδάργυρο, που είναι γνωστό για τις δερματολογικές του ιδιότητες, ενώ ακόμη έχει και καταπραϋντική δράση.

larocheposaymist

Τα ευεργετικά του οφέλη

  • Προσφέρει ματ αποτέλεσμα.
  • Καταπολεμά τις ατέλειες.
  • Δρα κατά των διεασταλμένων πόρων.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

Ψέκασέ το σε καθαρό πρόσωπο πριν από την καθημερινή σου φροντίδα για ακόμη πιο βαθιά ενυδάτωση. Ακόμη μπορείς να το εφαρμόζεις πάνω από το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας για μια γρήγορη αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. (Θα το βρεις στα Φαρμακεία)