Dua Lipa: Aυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που φορά ακόμη και σε red-carpet εμφανίσεις!

Δες ποιο είναι & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η βασίλισσα της disco, Dua Lipa, η οποία είναι και ambassador του YSL beauty, έχει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά που αφορούν στην περιποίηση της επιδερμίδας της, στο μακιγιάζ αλλά και στο άρωμα που φορά σε επίσημες, και όχι μόνο εμφανίσεις.

Έτσι, παρότι αρκετές φορές είναι ανατρεπτική με τις στιλιστικές της επιλογές, η σχέση της με τον πλανήτη της ομορφιάς φαίνεται να είναι μάλλον πιο σταθερή μια και επιλέγει συγκεκριμένα προϊόντα, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα. Ένα από αυτά είναι και το άρωμα του YSL Libre L’absolu Platine , το οποίο προτιμά για τις βραδινές της εξόδους αλλά και για επίσημες red-carpet εμφανίσεις. (δες και το μυστικό της Jennifer Lopez για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες στα 54)

Ανακάλυψε το αγαπημένο άρωμα της Dua Lipa

Η πανέμορφη Dua Lipa λατρεύει το άρωμα YSL Libre L’absolu Platine και όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια δεν το αποχωρίζεται με τίποτα σχολιάζοντας: «Κάθε φορά που φορώ αυτό το άρωμα αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και δύναμη. Συνήθως το προτιμώ σε βραδινές εμφανίσεις ή όταν είναι να εμφανιστώ σε κάποια τελετή απονομής, που ξέρω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια». Το συγκεκριμένο άρωμα με νότες από άνθη πορτοκαλιάς και λεβάντας βγάζει ένα τολμηρό αισθησιασμό που ταιριάζει γάντι στη δημοφιλή ερμηνεύτρια, ενώ ακόμη διαρκεί για ώρες!


Μάθε περισσότερα για το άρωμα

Το γυναικείο άρωμα, Libre L’absolu Platine του Yves Saint Laurent αναδίνει ένα πρωτόγνωρο αισθησιασμό που πηγάζει από την βαθιά και μεθυστική του σύνθεση. Το μπουκάλι του συνδυάζει δυο πολύτιμα υλικά, το χρυσό και την πλατίνα, ενώ συμπληρώνεται από το εμβληματικό λογότυπο Cassandre -ολόχρυσο και couture, δεμένο με χρυσά καρφιά- που αγκαλιάζει λυγισμένο το γυαλί. Δεν είναι τυχαίο που η συσκευασία του αποτελεί για πολλές κόσμημα για το μπουντουάρ τους.

ysl_libre

Η μεθυστική σύνθεση

Ο φλογερός αισθησιασμός από τα άνθη πορτοκαλιάς από το Μαρόκο και η τόλμη της λεβάντας Diva από τη Γαλλία συνδυάζονται ιδανικά με μια νέα αποκλειστική και εθιστική συμφωνία λευκής λεβάντας. Αποτέλεσμα; Ένα εθιστικό, μεθυστικό και αισθησιακό άρωμα, που θα συνεπάρει τις αισθήσεις σου Θα το βρεις στην τιμή των 166,30 ευρώ για τη συσκευασία των 50ml