Jennifer Lopez: Το αγαπημένο της concealer που καλύπτει μαύρους κύκλους & φωτίζει το βλέμμα κοστίζει κάτω από 18 ευρώ!

Ανακάλυψε τις πολύτιμες ιδιότητές του & πού θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Jennifer Lopez
Instagram: Jennifer Lopez

Η πανέμορφη χολιγουντιανή σταρ, Jennifer Lopez σίγουρα ξέρει πώς να τραγουδά, πώς να χορεύει αλλά και πώς να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή. Πώς το κάνει αυτό; Επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τα προϊόντα φροντίδας αλλά και μακιγιάζ, που χρησιμοποιεί και δεν αποχωρίζεται με τίποτα. (δες και το μυστικό της Jennifer Lopez για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες στα 54)

Ένα από αυτά είναι και το Nars Radiant Creamy Concealer, ένα υγρό concealer, το οποίο εφαρμόζει προσεκτικά στα σημεία-κλειδί του προσώπου που θέλει να φωτίσει όπως: κάτω από τα μάτια αλλά και γύρω από τη μύτη. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτει κάθε ατέλειες και έχει μια φωτεινή και λαμπερή όψη για ώρες.

Μάθε περισσότερα για το concealer που λατρεύει η Jennifer Lopez

To Radiant Creamy Concealer της Nars, στο οποίο ορκίζεται και η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια για ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα, είναι ένα υγρό concealer, που καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους και μειώνει αισθητά τις κοκκινίλες και τις ατέλειες της επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση, που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφη όψη στο δέρμα καθώς προσαρμόζεται στις ανάγκες σου προσφέροντας ελαφριά, μεσαία ή και έντονη κάλυψη.


Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα ενυδατικά συστατικά της σύνθεσης, τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία διάχυσης του φωτός που διαθέτει χαρίζουν λεία και απαλή επιδερμίδα, καλύπτοντας ορατά τις ατέλειες, τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια της κούρασης. Σημείωσε ότι η ευεργετική του φόρμουλα δεν περιέχει paraben, οινόπνευμα και άρωμα και δεν φράζει τους πόρους.

υγρό concealer nars

To how to της εφαρμογής

Η πλούσια και ενυδατική υφή του απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα απευθείας με το απλικατέρ της συσκευασίας. Στη συνέχεια μπορείς να το απλώσεις με τις άκρες των δαχτύλων σου ταμποναριστά για να δώσεις την απαραίτητη κάλυψη και φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου. Θα το βρεις στην τιμή των 17,95 ευρώ στα Sephora.