Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε ένα υπέροχο μακιγιάζ που πηγαίνει σε όλες & είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης - Κάν'το με 3 προϊόντα κλειδί!

Δες πως να το πετύχεις σε λίγα βήματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Με ένα λαμπερό μακιγιάζ που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της έκανε την εμφάνισή της η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην εκδήλωση της H & M, που έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (04/02) στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής «Studio SS24»,.

Για το βραδινό αυτό event, η κούκλα Ηλιάνα επέλεξε ένα ολόσωμο μεταλιζέ jumpsuit που τόνιζε μοναδικά τις αψεγάδιαστες αναλογίες της, το οποίο συμπλήρωσε ιδανικά με ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους σε βλέφαρα και ζυγωματικά. Το υπέροχο αυτό makeup look oλοκλήρωσε με ένα λαμπερό κραγιόν για τα χείλη της, που μας έβαλε για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood, ενώ πηγαίνει σε όλες.(δες και 7 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν το μακιγιάζ σου 10 φορές καλύτερο)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι θα υιοθετήσεις βήμα-βήμα το λαμπερό μακιγιάζ της παρουσιάστριας που πηγαίνει σε όλες & είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης

  • Ξεκίνα εφαρμόζοντας σε καθαρή επιδερμίδα μια ιδέα από ένα υγρό makeup που θα σου χαρίσει κάλυψη και ομοιομορφία.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε event Η&Μ
NDP Photo Agency

  • Στη συνέχεια και αφού έχει καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες με λίγο concealer περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ ή μαύρο μολύβι ματιών, το οποίο θα σβήσεις προσεκτικά με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου.
  • Μόλις τελειώσεις με το σβήσιμο πέρασε από το κινητό βλέφαρο μια καφέ σκιά με την οποία θα δημιουργήσεις ένα ανάλαφρο smokey eye look στην εξωτερική γωνία των ματιών σου.
  • Για να φωτίσεις τα βλέφαρα άπλωσε μια μπεζ σκιά κάτω από το τόξο των φρυδιών σου.
  • Πριν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ στα βλέφαρα εφάρμοσε δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Για μια όψη υγείας στα ζυγωματικά σου άπλωσε στο κέντρο τους μερικές πινελιές από ένα ροζ ρουζ.
  • Τέλος, για τα χείλη επίλεξε ένα υγρό κραγιόν ή lip gloss σε ροζ τόνο που θα εφαρμόσεις ξεκινώντας από το κέντρο τους. Έτσι θα ολοκληρώσεις ιδανικά το μακιγιάζ σου.

Τα προϊόντα-κλειδί που θα χρειαστείς για να το πετύχεις