Taylor Swift: Αυτό είναι το πολυτελές & μεθυστικό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια!

Δες ποιο είναι, πόσο κοστίζει και που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Taylor Swift, λατρεύει τα μεθυστικά αρώματα, τα οποία και προτιμά τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι φανατικοί θαυμαστές της δεν άργησαν να εντοπίσουν την αγαπημένη της αρωματική σύνθεση, η οποία μάλιστα είναι και ένα από τα must-have του νεσεσέρ της, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα εδώ και χρόνια.

Ο λόγος για το πολυτελές άρωμα Eau de parfum, Santa Blush, το οποίο οι fans της ανίχνευσαν στο background ενός από τα πιο δημοφιλή βίντεο κλιπ της. Πρόκειται για μια μεθυστική αρωματική δημιουργία που φέρει την υπογραφή του Οίκου Tom Ford με βασικό συστατικό το σανδαλόξυλο. (δες και τα 5 ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα που πρέπει να έχεις από τώρα στο μπουντουάρ σου)

Μάθε περισσότερα για το πολυτελές άρωμα της Taylor Swift που φορά εδώ και χρόνια

Η αγαπημένη pop σταρ, είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τα προϊόντα φροντίδας αλλά και μακιγιάζ που χρησιμοποιεί, ενώ ακόμη και για το άρωμά της ξέρει πολύ καλά τι να διαλέξει. Κάπως έτσι, το Eau de parfum, Santa Blush του Οίκου Tom Ford ήταν μια safe επιλογή για εκείνη, που τη συνόδεψε στην παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Reputation Stadium Tour», η οποία πραγματοποιήθηκε το 2017 με αφορμή το λανσάρισμα του ομώνυμου άλμπουμ της,

άρωμα tom ford blush

Το άρωμα αποτελεί μία ωδή στο συναρπαστικό σανταλόξυλο αναδίνοντας μία αιθέρια και παράλληλα μεθυστική αίσθηση. Η μοναδική του σύνθεση, στην οποία πρωταγωνιστεί το σανταλόξυλο, συμπληρώνεται από εξωτικά μπαχαρικά και εμπλουτίζεται με πολυτελές ylang-ylang, ζεστή κανέλα και ξύλα βγάζοντας μια μοναδική ζεστασιά που αγκαλιάζει σαν χάδι την επιδερμίδα σου. Θα το βρεις στην τιμή των 166 ευρώ για τη συσκευασία των 30ml σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Το how to της εφαρμογής

Σε καθαρή επιδερμίδα, ψέκασε μια ή το πολύ δυο φορές το άρωμα εστιάζοντας στα σημεία που επιθυμείτε. Μετά την εφαρμογή απόφυγε να το τρίψεις καθώς αλλοιώνεται η απόδοσή του.