Meghan Markle: Aυτό είναι το πολυτελές foundation που λατρεύει για τέλεια κάλυψη σε πρόσωπο & σώμα!

Δες ποιο είναι και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H πανέμορφη, Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle, είναι ιδιαίτερα φειδωλή σε ό,τι αφορά στις αποκαλύψεις που κάνει για την ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και για τα προϊόντα φροντίδας ή μακιγιάζ που χρησιμοποιεί. Ωστόσο το τελευταίο διάσημα διέρρευσε και μάλιστα από τον ίδιο τον makeup artist, που την επιμελείται, τον Daniel Martin, το makeup, το οποίο χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για το υγρό makeup Backstage Face & Body Foundation του πολυτελούς Οίκου Dior που δεν αλλάζει με τίποτα. Ο λόγος είναι απλός! Είναι ένα πολυ-προϊόν που κάνει διπλή δουλειά. Ποια είναι αυτή; Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα προσφέροντας από ελαφριά, ήπια έως και πλήρη κάλυψη καλύπτοντας κάθε ατέλεια. Πως λοιπόν να μην το προτιμά η Meghan; (δες και το αγαπημένο concealer της Jennifer Lopez που καλύπτει μαύρους κύκλους & φωτίζει το βλέμμα- κοστίζει κάτω από 18 ευρώ)

Λίγα λόγια για το makeup που λατρεύει η Meghan Markle

Το Dior Backstage Face & Body Foundation, είναι ένα υγρό makeup που μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα. Με σύνθεση από 94% συστατικά φυσικής προέλευσης το συγκεκριμένο makeup είναι ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες – στην επαφή με νερό, στις υψηλές θερμοκρασίες και στα αθλήματα – ενώ εφαρμόζεται εύκολα στην επιδερμίδα χαρίζοντας μια αίσθηση δεύτερου δέρματος.

dior backstage makeup

Σημείωσε ότι χάρη στην ευπροσάρμοστη κάλυψή του, μπορείς να υιοθετήσεις ένα ελαφρύ, ήπιο ή πιο καλυπτικό αποτέλεσμα με την επιδερμίδα να δείχνει ομοιόμορφη και λεία, χωρίς ατέλειες. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 49,95 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

To how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια λεπτή στρώση από το makeup στην επιδερμίδα σου με απαλές κινήσεις που θα κάνεις με τη βοήθεια των δακτύλων σου. Για καλύτερη κάλυψη εφάρμοσε μια δεύτερη στρώση «σβήνοντάς» το από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω με ένα πινέλο, ενώ για απόλυτη καλυπτικότητα άπλωσε ακόμη μια στρώση.