Dwayne Johnson: Ο «The Rock» λανσάρει την πρώτη του ανδρική σειρά περιποίησης!

Ανακάλυψε τα προϊόντα της συλλογής «Papatui»

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Dwayne Johnson, γνωστός στους θαυμαστές και ως «The Rock», έβαλε για λίγο φρένο στα γυρίσματα blockbuster ταινιών για να λανσάρει μια ανδρική σειρά περιποίησης που φέρει την υπογραφή του.

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια σειρά ανδρικής φροντίδας «Papatui», ένα όνομα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον χολιγουντιανό σταρ. Ο ίδιος ο Johnson λέει χαρακτηριστικά: «Το όνομα Papatui είναι βαθιά προσωπικό για μένα» και συνεχίζει: «Ο παππούς μου από τη Σαμόα, ο Ύπατος Αρχηγός Πίτερ Μαΐβια ήταν ο πρώτος άντρας που με δίδαξε τι ήταν η φροντίδα των ανδρών… [αυτός] ήταν ένας από τους ήρωές μου».

Η νέα του σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών του εξωτερικού, ενώ ο ίδιος έχει ήδη επιδοθεί μέσα από τα social media στην προώθησή της. Και από ό,τι φαίνεται τα πάει περίφημα αφού οι πρώτες παραγγελίες του έχουν ήδη ξεκινήσει! (δες και το πολυτελές & μεθυστικό άρωμα της Taylor Swift που φορά εδώ και χρόνια)

Μάθε περισσότερα για την πρώτη ανδρική σειρά περιποίησης του Dwayne Johnson

Η νέα συλλογή ανδρικής φροντίδας «Papatui» αποτελείται από 12 προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο και το δέρμα που έχει τατουάζ, με τα οποία άλλωστε έχει και εμμονή ο συγκεκριμένος σταρ. Η σειρά απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, και όχι μόνο, μέσα από εκλεπτυσμένες συνθέσεις που αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα στο πέρασμά τους.

Για να το πετύχει αυτό ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τους διάσημους αρωματοποιούς Frank Voelkl και Clement Gavarry με τους οποίους δημιούργησε τρία διακριτικά αρώματα για το brand τα: Sandalwood Suede, Lush Coconut και Cedar Sport, τα οποία περιέχονται και στις φόρμουλες των προϊόντων για τα μαλλιά και το σώμα.

Δες τον ηθοποιό να παρουσιάζει τη νέα του σειρά «Papatui»


Info

Η ολοκληρωμένη σειρά Papatui είναι διαθέσιμη ήδη στο εξωτερικό μέσα από την ομώνυμη ιστοσελίδας της μάρκας, καθώς και από διάφορα άλλα on-line καταστήματα.