Μάθαμε το απίστευτα οικονομικό beauty μυστικό πίσω από το λαμπερό χτένισμά της Lindsay Lohan στα Όσκαρ!

Είναι ένα προϊόν που θωρακίζει τα μαλλιά & κοστίζει κάτω από 5 ευρώ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Cindy Ord/VF24/ Getty Images for Vanity Fair/ Ideal Image
Photo by Cindy Ord/VF24/ Getty Images for Vanity Fair/ Ideal Image

H κούκλα ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, Lindsay Lohan, έκανε και αυτή με τη σειρά της μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Για τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά και για τα after parties που ακολούθησαν η πανέμορφη Lindsay επίλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Οίκου Balenciaga, την οποία συμπλήρωσε με ένα λαμπερό μακιγιάζ και ένα wavy ανάλαφρο χτένισμα για τα μαλλιά της.

Η celebrity hair-stylist, Danielle Priano, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το hair-look της, χρησιμοποίησε τα value for money προϊόντα μαλλιών της TRESemmé με βασικό το Keratin Smooth Protection Spray, που έδωσε στο χτένισμά της καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα χωρίς ίχνος φριζαρίσματος! (δες και τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ)

Μάθε περισσότερα για το οικονομικό beauty μυστικό πίσω από το λαμπερό χτένισμα της Lindsay Lohan στα Όσκαρ

Για ελέγξει τα ατίθασα μαλλιά της σταρ, η hair-stylist, Danielle Priano, που επιμελήθηκε το χτένισμά της, αφού τα ξεμπέρδεψε προσεκτικά, εφάρμοσε όσο αυτά ήταν νωπά και κατά μήκος τους, τη λοσιόν της σειράς TRESemmé Keratin Smooth που δεν ξεβγάζεται. Στη συνέχεια ψέκασε με το TRESemmé Keratin Smooth Protection Spray, που προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling, ενώ χαρίζει μια λαμπερή όψη στα μαλλιά, χωρίς να τα αφυδατώνει. Την τελική πινελιά στο hair-look της έδωσε με το σπρέι της σειράς, που χάρισε κράτημα και διάρκεια στο χτένισμά της.

σπρέι που προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling tresemme

Λίγα λόγια για το προστατευτικό σπρέι μαλλιών

Το TRESemmé Keratin Smooth είναι ένα σπρέι κατά της θερμότητας των εργαλείων styling με κερατίνη, που προστατεύει τα μαλλιά και τα θωρακίζει χαρίζοντάς τους λάμψη. Χάρη στην καινοτομία της σύνθεσής του λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες λεία και απαλή όψη.

Η μοναδική του φόρμουλα περιέχει εκχύλισμα κερατίνης και έλαιο marula από την Αφρική, που χαρίζει μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση μαλλιά απαλλαγμένα από το φριζάρισμα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη και τιθασεύει τα απείθαρχα μαλλιά. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 4,78 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

Το how to της εφαρμογής

Ψέκασε το σπρέι κατά της θερμότητας σε λουσμένα, νωπά μαλλιά αφού προηγουμένως τα έχεις σκουπίσει ταμποναριστά με μια πετσέτα. Στη συνέχει προχώρησε στο styling των μαλλιών σου.