Kendall Jenner: Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε στα φετινά Όσκαρ - Κοστίζει κάτω από 16 ευρώ!

Δες ποιο είναι και πού θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer Kendall Jenner ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες που είδαμε στα φετινά Όσκαρ. Για την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και συγκεκριμένα για την εμφάνισή της στο Vanity Fair Oscar Party, που ακολούθησε, η κούκλα Kendall άφησε στην άκρη τους γήινους και διακριτικούς τόνους στα χείλη και επίλεξε ένα φλογερό κόκκινο χρώμα που έκανε τη διαφορά.

Το υπέροχο μακιγιάζ της επιμελήθηκε η αγαπημένη της makeup artist, Mary Phillips, η οποία μετά από επιθυμία της Kendall επίλεξε τις τέλειες αποχρώσεις κραγιόν για ένα κόκκινο χρώμα στα χείλη, που ανέδειξε μοναδικά και το beauty look της (δες και τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ)

Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε η Kendall Jenner στα φετινά Όσκαρ & κοστίζει κάτω από 16 ευρώ!

Για να δημιουργήσει το φλογερό αυτό χρώμα στα χείλη της Kendall Jenner, η makeup artist, Mary Phillips, επίλεξε δυο διαφορετικές αποχρώσεις από το κραγιόν της L'Oréal Paris, Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick, την «French Kiss» και την «Wine Not». Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός ήταν αρκετός για ένα εντυπωσιακό εφέ στα χείλη, που ήταν ιδανικός για την περίσταση, ενώ ακόμη είχε και μεγάλη διάρκεια. Τέλεια πινελιά για το συγκεκριμένο beauty look ήταν μερικές στρώσεις από τη νέα μάσκαρα L’Oréal Paris Panorama Mascara που έδωσε την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα της.

H Kendall Jenner στα Oscar 2024
Photo by Amy Sussman/Getty Images/ Ideal Image

Μάθε περισσότερα για το κραγιόν

Το Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick της L'Oréal Paris είναι ένα κραγιόν που προσφέρει πλούσιο χρώμα στα χείλη μέσα από ένα ματ φινίρισμα και διάρκεια έως και 16ώρες. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και χαρίζει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα. Θα το βρεις στην τιμή των 15,20 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

υγρό κραγιόν l'oreal paris

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε το απλικατέρ της συσκευασία προκειμένου να εφαρμόσεις το χρώμα στα χείλη ξεκινώντας από το κέντρο των άνω χελιών. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια ιδέα από το κραγιόν αρχίζοντας από το κέντρο προς τις εξωτερικές άκρες των χειλιών και μετά γέμισέ τα προσεκτικά.