Emily Blunt: Bρήκαμε την πολυτελή κρέμα προσώπου που της χάρισε μια λαμπερή επιδερμίδα στα φετινά Όσκαρ!

Δες πού θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images/ Ideal Image
Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images/ Ideal Image

H 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ έριξε αυλαία για φέτος. Παρόλα αυτά ακόμη η προσοχή μας είναι στραμμένη τόσο στις εντυπωσιακές δημιουργίες που επέλεξαν οι αγαπημένες σταρ όσο και στα beauty looks που υιοθέτησαν για τη βραδιά, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις έκρυβαν και κάποια καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς. (δες και τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ)

Μια από τις χολιγουντιανές ηθοποιούς που ξεχώρισαν στα φετινά βραβεία ήταν και η Emily Blunt, που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με την εντυπωσιακή δημιουργία του Οίκου Schiaparelli που προτίμησε όσο και για το λαμπερό μακιγιάζ της, το οποίο έκανε αίσθηση! Για να το πετύχει αυτό, η makeup artist Jenn Streicher, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της σταρ χρησιμοποίησε ως βάση την κρέμα Charlotte Tilbury Magic Cream, η οποία άλλωστε είναι και η αγαπημένη της Emily.

Λίγα λόγια για την πολυτελή κρέμα προσώπου που χάρισε στην Emily Blunt μια λαμπερή επιδερμίδα για τη βραδιά των Όσκαρ!

Η επαναστατική σύνθεση της Charlotte Tilbury Magic Cream έχει αναπτυχθεί βάσει ερευνητικών αποτελεσμάτων και έχει αγαπηθεί από μοντέλα, celebrities αλλά και influencers.

κρέμα προσώπου charlotte magic cream

Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ελαίων, τα «μαγικά 8» skincare κορυφαία συστατικά του brand που μαζί με τον αντηλιακό δείκτη SPF15 χαρίζουν εντατική θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ακόμη χαρίζουν μια φωτεινή και λαμπερή όψη μέσα από ένα σφριγηλό δέρμα που σφύζει από ζωντάνια. Θα την βρεις στην τιμή των 69,95 ευρώ για τα 30ml στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Ξεκίνησε απλώνοντας την κρέμα -προς τα πάνω και προς τα έξω- από τη γέφυρα της μύτης και τα μάγουλα, δουλεύοντας με ομαλή κίνηση. Μετά χρησιμοποίησε τα δάχτυλα για να δουλέψεις το προϊόν από το κέντρο του μετώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια με τους αντίχειρες και τον δείκτη πιάσε το πηγούνι προς τα έξω κατά μήκος τη γραμμή του σαγονιού για να τεντώσεις τα χαρακτηριστικά. Λύγισε τον δείκτη και χρησιμοποίησε τις αρθρώσεις για να κάνεις μασάζ στα ζυγωματικά. Ολοκλήρωσε χτυπώντας το πρόσωπό με τα δάχτυλα για να τονώσεις τη ροή του αίματος.