Sydney Sweeney: Μάθαμε όλα τα μυστικά πίσω από το κομψό French-Girl Bob χτένισμα που υιοθέτησε στα Όσκαρ!

Βρήκαμε όλες τις hot details για το hair-look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Christopher Polk/Variety via Getty Images/ Ideal Image
Photo by Christopher Polk/Variety via Getty Images/ Ideal Image

Η κούκλα ηθοποιός, Sydney Sweeney, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, που έγινε πρόσφατα στο Λος Άντζελες, υιοθετώντας ένα υπέρκομψο French-Girl Bob, το οποίο χάρισε έξτρα πόντους στο στιλ της.

Η Sydney έδωσε το δυναμικό της παρών στο after-party του Vanity Fair για τα Oscar με ένα νέο hair-look, ένα επιμελώς ατημέλητο bob με ελαφρύ φιλάρισμα, που από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι! (δες και τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ)

Δες όλα τα μυστικά πίσω από το French-girl bob που υιοθέτησε η Sydney Sweeney στα Όσκαρ

Για το νέο αυτό look, η Sweeney, που είναι και Global Brand Ambassador της Kérastase, αφέθηκε στα χέρια του εδώ και χρόνια κομμωτή της, Glen Oropeza, ο οποίος χρησιμοποίησε τη νέα σειρά Première της Kérastase.Ο Glen Oropeza, ο κομμωτής της Sydney, έκανε πρώτα το κούρεμα, και μετά εφάρμοσε τα προϊόντα της σειράς Première της Kérastase για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο look ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.


Το hair-look της σε 3 βήματα

  • Προετοίμασε τα μαλλιά με το νέο προϊόν επανόρθωσης της σειράς -χωρίς να ξεβγάλει- και στη συνέχεια εφάρμοσε το σαμπουάν. Μετά το ξέβγαλμα, χρησιμοποίησε το conditiοner της σειράς.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε το σέρουμ για να προστατεύσει τα μαλλιά από τη θερμότητα των εργαλείων styling.
  • Το hair-look της ολοκληρώθηκε με μερικές σταγόνες από το προϊόν για λάμψη, ενώ για την τελική πινελιά ψέκασε με το σπρέι για υφή και κράτημα.

προϊόντα μαλλιών Kerastase
Unsplash

Η ίδια η Sydney Sweeney είπε για το hair-look που την έκανε να ξεχωρίσει στα Όσκαρ: «Φέτος, εστιάζω πάνω από όλα στην υγεία των μαλλιών μου, γιατί τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τη σειρά Première της Kérastase πριν καν κυκλοφορήσει – έχει κάνει θαύματα στα μαλλιά μου! Τα νιώθω πιο δυνατά και πιο υγιή, κι αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να τολμήσω ένα πιο κοντό κούρεμα!»