Sharon Stone: Βρήκαμε την πολυτελή κρέμα στην οποία η 66χρονη σταρ «ορκίζεται» εδώ και χρόνια!

Δες πού θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, Sharon Stone, εξακολουθεί να έχει μια απίστευτη όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα στα 66 της χρόνια, την οποία επιμελείται με τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης, που συνθέτουν την ιεροτελεστία φροντίδας της. (δες και το κραγιόν που φόρεσε η Kendall Jenner στα φετινά Όσκαρ - Κοστίζει κάτω από 16 ευρώ)

Πρωταγωνιστής στη ρουτίνα ομορφιάς της, είναι μια πολυτελής κρέμα προσώπου, στην οποία «ορκίζεται» εδώ και χρόνια για την αψεγάδιαστη και λαμπερή όψη της. Ποια είναι αυτή; Η Augustinus Baber The Rich Cream, μια μοναδική κρέμα που λατρεύουν και άλλες σταρ όπως η Jennifer Aniston αλλά και η Victoria Beckham για την ευεργετική της φόρμουλα, που προσφέρει μια νεανική και φωτεινή επιδερμίδα.

Αυτή είναι η πολυτελής κρέμα προσώπου στην οποία ορκίζεται η 66χρονη Sharon Stone

Η Augustinus Bader the Rich Cream είναι μια πλούσια κρέμα προσώπου, που χαρίζει κυτταρική ανανέωση χάρη στο καινοτόμο σύμπλοκο TFC8®, που περιέχεται στην πολύτιμη σύνθεσή της. Σημείωσε ότι το σύμπλοκο Trigger Factor Complex (TFC8) αποτελεί μια αποκλειστική φόρμουλα του καθηγητή Bader, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 40 συστατικά.


κρέμα προσώπου augustin baber

H ευεργετική δράση της κρέμας μειώνει σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης και των βλαβών που προκαλούνται στην επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους ή εξαιτίας του στρες, αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο, λαμπερό και γεμάτο υγεία και λάμψη. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα καλά λιπαρά από το αβοκάντο και το έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για τη γήρανση της επιδερμίδας. Θα τη βρεις στην τιμή των 249,95 ευρώ για τη συσκευασία των 50mml στα Sephora.

To how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησέ την πρωί και βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα χωρίς να αμελείς την εφαρμογή σε λαιμό και ντεκολτέ. Ξεκίνησε με ανοδικές κινήσεις κάνοντας μασάζ κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Συνέχισε με κινήσεις από τη μύτη προς τα αυτιά μέχρι τους κροτάφους και το μέτωπο και ολοκλήρωσε απλώνοντας από τη βάση του λαιμού μέχρι την άκρη του πηγουνιού. Με την περίσσεια από την κρέμα κάνε μασάζ στο ντεκολτέ.