Megan Fox: Αποκάλυψε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει & το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε γι' αυτές!

Δες τις εξομολογήσεις της εντυπωσιακής ηθοποιού

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H κούκλα ηθοποιός, Megan Fox, γνωστή για τις αποκαλυπτικές και ενίοτε εκκεντρικές εμφανίσεις της ξάφνιασε για μια ακόμη φορά τους φανατικούς της θαυμαστές. Με ποιο τρόπο; Αποκαλύπτοντας μέσα από ένα podcast τα πάντα γύρω από τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί στο παρελθόν μαζί με όλες εκείνες που σκέφτεται να κάνει μελλοντικά. (δες και τη ρινοπλαστική που έκανα για 2η φορά η Ιωάννα Τούνη - Οι κίνδυνοι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η λαμπερή ηθοποιός, εδώ και χρόνια έχει δεχθεί αρκετές αρνητικές κριτικές που αφορούν σε ενδεχόμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Μάλιστα η κορυφή του παγόβουνο ήταν πριν από λίγο καιρό όταν εμφανίστηκε - αρκετά αλλαγμένη- στα 49α ετήσια βραβεία «People's Choice Awards», που έγιναν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στα social media. Aυτό εξάλλου ήταν και η αφορμή για το podcast που έκανε στη συνέχεια αποκαλύπτοντας τη δική της αλήθεια για το θέμα των πλαστικών.

Megan Fox: Αποκάλυψε τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει & αυτές που θα ήθελε

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσω του podcast «Call her Daddy», η Μegan Fox δεν δίστασε να σχολιάσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για τις πλαστικές που έχει κάνει αποκαθιστώντας την αλήθεια. Έτσι, εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος και μάλιστα όχι μία αλλά τρεις φορές, ενώ ακόμη έχει υποβληθεί και σε ρινοπλαστική, την οποία έκανε όταν ήταν 20 ετών. Μάλιστα, για την πλαστική στο στήθος ανέφερε ότι ξόδεψε πάνω από 30.000 δολάρια προκειμένου να αποκτήσει ένα μεγάλο και πλούσιο μπούστο, το οποίο και κατάφερε τελικά.

Στο πλαίσιο του podcast αποκάλυψε ακόμη ότι έχει κάνει botox στο πρόσωπο συμπληρώνοντάς το με fillers υαλορουρονικού. Ωστόσο διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει lifting και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι φοβάται όσο τίποτα στον κόσμο την νάρκωση. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι χειρουργικές επεμβάσεις. Το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία και φοβάμαι μήπως πεθάνω».

Όσο για αυτά που θέλει να κάνει μελλοντικά... εξομολογήθηκε ότι οι επόμενες διορθωτικές κινήσεις θα είναι να ανορθώσει τα φρύδια της και κάποια στιγμή να μεγαλώσει τα οπίσθιά της. Παρόλα αυτά, το τελευταίο δεν μπορεί να το κάνει προς το παρόν, εξαιτίας του ότι είναι πολύ αδύνατη και δεν έχει λίπος στο σώμα της για να προστεθεί στα επίμαχα σημεία, όπως λέει και η ίδια.