Olivia Colman: Η 50χρονη σταρ παραδέχθηκε ότι έχει κάνει όχι ένα αλλά πολλά botox!

Η ειλικρίνειά της ξάφνιασε και τους θαυμαστές της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Olivia Colman, η οποία τιμήθηκε για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, φαίνεται ότι εκτός από τολμηρή στη μεγάλη οθόνη είναι και ιδιαίτερα αποκαλυπτική στην προσωπική της ζωή. (δες και τη Megan Fox που αποκάλυψε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει & το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε γι' αυτές)

Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει κάνει όχι μόνο ένα αλλά πολλά botox προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της, οι οποίοι κυριολεκτικά έμειναν άφωνοι με αρκετούς από αυτούς μάλιστα να την επιδοκιμάζουν για την ειλικρίνειά της.

Olivia Colman: Η 50χρονη σταρ παραδέχθηκε ότι έχει κάνει όχι ένα αλλά πολλά botox!

Η ταλαντούχα ηθοποιός όπως και πολλοί άλλοι σταρ από τον πλανήτη του Χόλιγουντ, και όχι μόνο, έχουν καταφύγει σε αισθητικές επεμβάσεις για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα τους.

Olivia Colman πορτρέτο
Shutterstock

Μάλιστα από ό,τι φαίνεται η ίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχθεί σε συνέντευξη που έδωσε το Radio 2, όταν διαπιστώνοντας ότι είχε την ίδια ημερομηνία γέννησης με τον ραδιοφωνικό παραγωγό είπε χαρακτηριστικά: «Μοιάζω με την μαμά σου! Φαίνεσαι πολύ νέος, αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό! Πόσο botox έχεις κάνει;». Όταν εκείνος απάντησε ότι δεν έχει κάνει ποτέ ρωτώντας την εάν εκείνη το έχει τολμήσει, η Olivia Colman απάντησε: «Έγώ έχω κάνει πολλά! Πονάει… είναι βελόνες στο πρόσωπό σου».

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα με αυτήν την αποκάλυψη -ότι έχει κάνει πολλά botox- η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι ο σύζυγός της είχε πλήρη άγνοια για το θέμα μια και η ίδια δεν του το είπε όταν το έκανε. Για την ακρίβεια, περίμενε να περάσουν έξι μήνες πριν του το ανακοινώσει.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η 50χρονη Olivia Colman έχει εδώ και καιρό σταματήσει τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αφορμή για αυτό ήταν τα γυρίσματα για τη σειρά «The Crown» όπου υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ.