Nicole Kidman: Σχεδόν αγνώριστη με νέο χρώμα μαλλιών & κούρεμα στα 56 της!

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η χολιγουντιανή σταρ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H οσκαρική ηθοποιός, Nicole Kidman, δεν διστάζει να κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της, είτε αυτές αφορούν έναν κινηματογραφικό ρόλο είτε όχι. Έτσι, πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της μέσα από ένα αναπάντεχο hair-look, που από ό,τι φαίνεται της ταιριάζει γάντι.

Συγκεκριμένα, η 56χρονη σταρ έκοψε τα μαλλιά της σε ένα καρέ τύπου shag -λίγο πιο πάνω από τους ώμους- και άλλαξε και το χρώμα τους επιλέγοντας έναν ανοιχτό ξανθό τόνο, που τονίζει μοναδικά την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, ενώ ακόμη την κάνει να δείχνει αρκετά νεότερη. (δες και για την Olivia Colman, που παραδέχθηκε ότι έχει κάνει όχι ένα αλλά πολλά botox)

Nicole Kidman: Σχεδόν αγνώριστη με νέο χρώμα μαλλιών & κούρεμα στα 56 της!

Πίσω από την αλλαγή στο μήκος και το χρώμα των μαλλιών της πανέμορφης Nicole Kidman βρίσκεται ο αγαπημένος της celebrity hairstylist, Adir Abergel, ο οποίος της πρότεινε τη συγκεκριμένη κουπ αλλά και τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της, που κυριολεκτικά τη μεταμόρφωσαν.


Αφορμή για την εντυπωσιακή αυτή αλλαγή στάθηκε μια καμπάνια της δημοφιλούς ηθοποιού για τον Οίκο Balenciaga, όπου η σταρ φωτογραφήθηκε με το νέο της hair-look στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Σημειώνουμε ότι η Nicole Kidman για να τολμήσει το νέο της hair-look αποχωρίστηκε τη μακριά κόμη της αλλά και το πυρόξανθο χρώμα στα μαλλιά της χάρη μιας κοντής και ασύμμετρης κουπ, την οποία συμπλήρωσε με ένα ανοιχτόχρωμο ξανθό.

Γιατί να το επιλέξεις...

Πρόκειται για ένα hair-look που είναι πολύ μοντέρνο και edgy, ενώ ακόμη κρύβει χρόνια. Έτσι, εάν είσαι 40+ αποτελεί μια καλή επιλογή για να σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και δροσερή φρεσκάροντας το beauty look σου. Ακόμη η επιλογή της ανοιχτής απόχρωσης του ξανθού για το χρώμα στα μαλλιά της ήταν και αυτό μια στρατηγική επιλογή καθώς συμπλήρωσε μοναδικά το νέο της κούρεμα φωτίζοντας την λευκή επιδερμίδα της. Με άλλα λόγια ήταν το τέλειο combo που αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!