Η Meghan Markle ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών!

Αυτό είναι το νέο εγχείρημα της Δούκισσας του Sussex

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Project Healthy Minds/ Ideal Image
Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Project Healthy Minds/ Ideal Image

Η πανέμορφη Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle από ό,τι φαίνεται φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη Gwyneth Paltrow καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία αλλά και το λανσάρισμα ενός lifestyle brand, το οποίο θα περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή με προϊόντα σπιτιού, και όχι μόνο, που θα φέρει την υπογραφή της.

Ο λόγος για το American Riviera Orchard, ένα brand που θα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από είδη οικιακής χρήσης καθώς και τρόφιμα και ποτά, ενώ πολύ σύντομα η 42χρονη Meghan σκοπεύει να το συμπληρώσει και με προϊόντα ομορφιάς. (δες και το πολυτελές foundation που λατρεύει η Meghan Markle για τέλεια κάλυψη σε πρόσωπο & σώμα)

Η Meghan Markle ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών!

Όλοι έχουμε καταλάβει τη σχέση της Δούκισσας του Sussex με τον πλανήτη της ομορφιάς και τη λατρεία της για τα καλλυντικά. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που παράλληλα με το πρόσφατο λανσάρισμα του American Riviera Orchard ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, και την επιθυμία της να μπει δυναμικά και αυτή με τη σειρά της στον πλανήτη της κοσμητολογίας λανσάροντας τη δική της σειρά περιποίησης αλλά και μακιγιάζ.

Meghan Markle Street Style
Shutterstock

Πιο συγκεκριμένα, η πανέμορφη Meghan αναμένεται να λανσάρει μέσα από το συγκεκριμένο brand μια σειρά από αρώματα καθώς και προϊόντα περιποίησης σώματος (shower gel, σαμπουάν, σαπούνια, κρέμες σώματος, έλαια αλλά και λοσιόν σώματος). Eπίσης, η σειρά θα περιλαμβάνει και μη φαρμακευτικά σκευάσματα περιποίησης για κατοικίδια.

Θυμίζουμε ότι το νέο brand, American Riviera Orchard αποτελεί μια άτυπη συνέχεια του πρώην lifestyle site της, ονόματι «The Tig», το οποίο και λειτουργούσε πριν ακόμη γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Suits».

Μέχρι στιγμής βέβαια η πριγκίπισσα του Sussex κρατά καλά κρυμμένα όλα τα στοιχεία για το νέο της εγχείρημα αποκαλύπτοντας ελάχιστες λεπτομέρειες γι' αυτό μέσω του Instagram -που ανέβηκαν πρόσφατα- και αφορούν στο όνομα και στο λογότυπό του. Παρακάτω θα πάρεις μια μικρή γεύση από αυτό... Αναμένουμε λοιπόν τα νεότερα!