Βρήκαμε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της Victoria Beckham & αξίζει τα λεφτά της!

Αυτά είναι τα πολυτελή προϊόντα που χρησιμοποιεί

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής fashion designter, Victoria Beckham, είναι ιδιαίτερα επιμελής με τη φροντίδα της επιδερμίδας της για την οποία χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα. Πρόσφατα μάλιστα και αφού είχε αποκαλύψει την ιδιαίτερη αδυναμία της για την κρέμα «The Rich Cream» του Augustinus Bader συνεργάστηκε με τον συγκεκριμένο πολυτελή Οίκο καλλυντικών λανσάροντας δυο νέα προϊόντα: το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer και το Cell Rejuvenating Power Serum, τα οποία ενσωμάτωσε ήδη στη ρουτίνα ομορφιάς της.

Έτσι, η Βρετανίδα σχεδιάστρια ακολουθεί πλέον μια ολοκληρωμένη τελετουργία φροντίδας αποκλειστικά με τα παραπάνω προϊόντα Augustinus Bader που προσφέρουν μια ανορθωμένη, σφριγηλή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδας της, απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου. (δες και τους 6 τρόπους θα φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου μετά τα 40)

Βρήκαμε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της Victoria Beckham & αξίζει τα λεφτά της!

Η 49χρονη Βρετανίδα σχεδιάστρια και τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά για τη νέα της συνεργασία: «Ήμουν και είμαι τόσο εμμονική με την κρέμα της σειράς που προσέγγισα η ίδια το brand για να συνεργαστώ μαζί του. Έτσι, κατάφερα να ενσωματώσω την πατενταρισμένη τεχνολογία TFC8, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και πολλά άλλα, όχι σε ένα αλλά σε δυο προϊόντα που χαρίζουν λάμψη, σύσφιξη και ανόρθωση στην επιδερμίδα».


Αυτή είναι η τελετουργία φροντίδας της

Η Victoria φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο από το φορτωμένο της πρόγραμμα κάνοντας pampering με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Ειδικότερα, η ιεροτελεστία περιποίησής της, ειδικά τις Κυριακές, ξεκινά με μια Led μάσκα προσώπου, την οποία αφήνει να δράσει για λίγη ώρα και συνεχίζει το πρωτόκολλο ομορφιάς της εφαρμόζοντας το Cell Rejuvenating Power Serum και το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer στη συνέχεια.

Σημείωσε ότι το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του-σε καθαρή επιδερμίδα- δημιουργώντας την τέλεια βάση για ένα makeup καθώς εκτός του ό,τι την περιποιείται σε βάθος αφήνει και μια ανεπαίσθητη λάμψη στο πέρασμά του.

Πάρε μια μικρή γεύση μέσα από ένα βίντεο...