Η Jennifer Garner στα 51 της δεν φοβάται το χρόνο & λέει όχι στο botox και τις αισθητικές επεμβάσεις!

Ανακάλυψε τη φιλοσοφία ζωής της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αγαπημένη ηθοποιός και τέως σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, στα 51 της, έχει μια πολύ φρέσκια προσέγγιση και φιλοσοφία που έχει να κάνει με το πέρασμα του χρόνου και τη σχέση της με τη γήρανση της επιδερμίδας, που απασχολεί αρκετές γυναίκες και άνδρες.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη σταρ, σε αντίθεση με άλλες συνομήλικές της από τον πλανήτη του Χόλιγουντ δεν δείχνει να πτοείται από τη γήρανση, ενώ αισθάνεται πραγματικά ευγνώμων μόνο και μόνο που απλά υπάρχει, όπως άλλωστε δήλωσε και πρόσφατα σε συνέντευξή της για γνωστό αμερικανικό περιοδικό. (δες και την Olivia Colman, που παραδέχθηκε ότι έχει κάνει όχι ένα αλλά πολλά botox)

Η Jennifer Garner στα 51 της δεν φοβάται το χρόνο & λέει όχι στις αισθητικές επεμβάσεις!

Η κούκλα ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας: 18, 15 και 12 δεν δίστασε να εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι το πέρασμα του χρόνου μόνο σοφία της έχει χαρίσει, ενώ προέτρεψε και άλλες γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους χωρίς να ανησυχούν για το χρόνο που περνά από την επιδερμίδας τους. Και αυτό γιατί το να γερνάς, σύμφωνα με την όμορφη Gen, είναι πραγματικά δώρο!


Αυτό όμως δεν είναι κάτι που απλώς το αναφέρει αλλά το τηρεί και πρακτικά καθώς εμφανίζεται συχνά αμακιγιάριστη, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στα social media, γεγονός που την κάνει πιο προσιτή και γήινη για τους θαυμαστές της.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η Jennifer έχει δηλώσει ότι παρότι έχει κάνει botox δεν της άρεσε καθόλου και δεν θα το επαναλάβει με τίποτα γιατί κάνει το πρόσωπό της να δείχνει παγωμένο. Η ίδια άλλωστε θεωρεί ότι τόσο το botox αλλά και οι αισθητικές επεμβάσεις μπορεί να σβήνουν χρόνια από το πρόσωπό μας ωστόσο δεν φέρνουν την ευτυχία. Γι' αυτό και δεν πιστεύει ότι πρέπει να φτάνει κανείς στα άκρα για να «πολεμά» τα σημάδια του χρόνου με κάθε μέσο.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι βασική της φιλοσοφία είναι να επενδύει την ενέργεια και το χρόνο που της έχει δοθεί σε αυτόν τον κόσμο σε άλλες δραστηριότητες λέγοντας χαρακτηριστικά σε όσους εστιάζουν στην εικόνα τους: «Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, προσπαθήστε να έχετε λιγότερη εμμονή με την εμφάνισή σας και βρείτε άλλους τρόπους για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας. Το να κοιτάς το πρόσωπό σου περισσότερο από ό,τι πρέπει σίγουρα δεν κάνει καλό».