Diane Kruger: Αυτή είναι η πολυτελής ενυδατική κρέμα με χρώμα στην οποία ορκίζεται η 47χρονη σταρ για κάλυψη & φυσική λάμψη!

Δες πού θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Αν και έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, η πανέμορφη ηθοποιός, Diane Kruger, εξακολουθεί να παραμένει μια από τις αγαπημένες σταρ στον πλανήτη του Χόλιγουντ, ενώ κάθε φορά που κάνει μια αποκάλυψη είτε για την προσωπική ζωή είτε για την beauty ρουτίνα της αμέσως γίνεται viral.

Έτσι έγινε και πρόσφατα όταν η 47χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της για γνωστό γυναικείο περιοδικό μίλησε μεταξύ άλλων και για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και λαμπερή! Ένα από αυτά είναι το Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector από τη Laura Mercier, ένα αγαπημένο brand, που λατρεύει και η Sarah Jessica Parker. (δες και την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της Victoria Beckham που αξίζει τα λεφτά της)

Diane Kruger: Αυτή είναι η πολυτελής ενυδατική κρέμα με χρώμα στην οποία ορκίζεται η 47χρονη σταρ για κάλυψη & φυσική λάμψη!

Η κούκλα ηθοποιός αποκάλυψε ότι ορκίζεται στο συγκεκριμένο προϊόν γιατί φαίνεται «φυσικό» πάνω στην επιδερμίδα της και την κάνει να «αισθάνεται» φρέσκια ​​όλη μέρα. Συγκεκριμένα, η Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector είναι μια μια ανάλαφρη ενυδατική με χρώμα, που προσφέρει διακριτική κάλυψη και φυσικό φινίρισμα χαρίζοντας ένα natural αποτέλεσμα σαν να μη φοράς μακιγιάζ. Η ελαφριά σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από πέρλες, που προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη που διαρκεί.

tinted moisturizer της Laura Mercier

Μάλιστα, πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει ιδανικά την περιποίηση με το μακιγιάζ βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου. Ακόμη, περιέχει στη φόρμουλά του ένα φυτικό σύμπλεγμα που δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα μειώνοντας τα σημάδια της ξηρότητας, ενώ παράλληλα επιταχύνει τη μακροχρόνια ενυδάτωση. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τον δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF30 με ένα μείγμα από αντιοξειδωτική βιταμίνη C & E, που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τους βλαβερούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Θα το βρεις στην τιμή των 56,70 ευρώ στα πολυκαταστήματα attica.

Το how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν στο πάνω μέρος της παλάμης σου και χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι ή τα δάχτυλά σου εφάρμοσε το εστιάζοντας σε μία περιοχή του προσώπου κάθε φορά. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το μετά από ένα primer.