Θέλεις μακριές βλεφαρίδες; Με αυτή τη μάσκαρα -τη χρησιμοποιεί και η 58χρονη Brooke Shields- θα αποκτήσεις σούπερ μήκος, όγκο & καμπυλότητα!

Δες ποια είναι, που θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής ηθοποιός, Brooke Shields, είναι από εκείνες τις σταρ του Χόλιγουντ, που δεν διστάζει να αποκαλύψει αλλά και να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, που τη διατηρούν πιο λαμπερή από ποτέ στα 58 της.

Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα φροντίδας αλλά και μακιγιάζ, που λατρεύει όσο τίποτα στον κόσμο, είναι και η μάσκαρα tartelette tubing της Tarte, την οποία έχει πάντα μαζί της στην τσάντα της και δεν αποχωρίζεται με τίποτα. (δες και την πολυτελή ενυδατική κρέμα με χρώμα στην οποία ορκίζεται η 47χρονη Diane Kruger για κάλυψη & φυσική λάμψη)

Θέλεις μακριές βλεφαρίδες; Με αυτή τη μάσκαρα -τη χρησιμοποιεί και η 58χρονη Brooke Shields- θα αποκτήσεις σούπερ μήκος, όγκο & καμπυλότητα!

Η ηθοποιός αποκαλύπτοντας το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε για γνωστό Βρετανικό περιοδικό, είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν νεότερη ένα lip gloss ή ένα lip balm ήταν όλα όσα χρειαζόμουν για το μακιγιάζ μου. Αυτό τώρα έχει αλλάξει και το must-have για το makeup look μου δεν είναι άλλο από τη συγκεκριμένη μάσκαρα».

Μάθε περισσότερα για μάσκαρα

H μάσκαρα tartelette tubing της Tarte έχει vegan σύνθεση και χαρίζει 24ωρη διάρκεια, που δεν ξεφλουδίζει και δεν μουτζουρώνει, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει τον όγκο, το μήκος και τη καμπυλότητα των βλεφαρίδων με ένα μόνο πέρασμα!

μαύρη μάσκαρα Tarte Tartelette Tubing Mascara


Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία micro-tubing της φόρμουλας, η μάσκαρα σχηματίζει γύρω από κάθε βλεφαρίδα έναν μικροσκοπικό σωλήνα προϊόντος, που δεν ξεραίνεται, χαρίζοντας εντυπωσιακό όγκο, μήκος και καμπυλότητα, χωρίς ξεφλούδισμα ή μουτζούρες. Σημείωσε ότι η vegan σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με περιποιητικό βούτυρο καριτέ, καστορέλαιο και κερί carnauba και αφαιρείται πανεύκολα - αποφεύγοντας το τρίψιμο ή το τράβηγμα των βλεφαρίδων. Θα τη βρεις στην τιμή των 28,95 ευρώ στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Με το βουρτσάκι της μάσκαρα πάρε αρκετή ποσότητα προϊόντος από τη συσκευασία. Στη συνέχεια άπλωσε μια στρώση ξεκινώντας από τη βάση της πάνω γραμμής των βλεφαρίδων κάνοντας ανοδικές καμπυλωτές κινήσεις κατά μήκος της φυσικής καμπύλης τους καταλήγοντας στις άκρες τους.