To αγαπημένο lip balm της Lily Collins κοστίζει κάτω από 5 ευρώ & αφήνει τα χείλη απαλά σαν μετάξι!

Χαρίζει σούπερ ενυδάτωση μέσα από ένα διακριτικό άρωμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Σταρ του Xόλιγουντ αλλά και it girls και influencers ορκίζονται σε αυτό, ενώ είναι λατρεμένο από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για το Burt’s Bee lip balm, ένα θρεπτικό balm χειλιών που εδώ και χρόνια συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές αλλά και την αγάπη από δημοφιλείς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων και η κούκλα Lily Collins.

Η πανέμορφη ηθοποιός, την οποία αναμένουμε πολύ σύντομα να δούμε στην 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Emily In Paris» είναι ιδιαίτερα επιμελής με τη φροντίδα της επιδερμίδας της αλλά και το μακιγιάζ της επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να είναι φρέσκια και λαμπερή εντός και εκτός πλατό. Ένα από αυτά, που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ, είναι και το Burt's Bees Lip Care balm, το οποίο όπως έχει πει και η ίδια έχει και πάντα στην τσάντα της για να ενυδατώνει τα χείλη της κάθε λεπτό της ημέρας! (δες και τη μάσκαρα που χρησιμοποιεί η Brooke Shields για σούπερ μήκος, όγκο & καμπυλότητα στις βλεφαρίδες της)

To αγαπημένο lip balm της Lily Collins κοστίζει κάτω από 5 ευρώ & αφήνει τα χείλη απαλά σαν μετάξι!

Χωρίς να αφήσει ποτέ και τίποτα στη τύχη του η νεαρή Lily εμπιστεύεται το συγκεκριμένο lip balm για απαλά και ενυδατωμένα χείλη που αναδεικνύουν τέλεια τα αγαπημένα της κραγιόν. Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης το Burt's Bees Lip Care balm είναι ένα βάλσαμο για τα χείλη. Η πολύτιμη σύνθεσή του περιέχει κερί μέλισσας και βιταμίνη Ε, συστατικά που θρέφουν και απαλαίνουν τα χείλη. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και τα αφήνει λεία και απαλά μέσα από ένα απαλό διακριτικό άρωμα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι προσφέρει άμεση ανακούφιση στα ξηρά και σκασμένα χείλη ενώ μπορεί να γίνει άνετα το must-have προϊόν που δεν θα λείπει ποτέ από την τσάντα σου. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 4,10 ευρώ.

lip balm barts bee

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε στα χείλη σου γενναιόδωρα όσες φορές θέλεις μέσα την ημέρα αφήνοντάς το να απορροφηθεί καλά πριν απλώσεις το κραγιόν σου.