Hailey Bieber: Βρήκαμε το πολυτελές foundation που χρησιμοποιεί για το flawless makeup look της!

Δες ποιο είναι και πού θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Hailey Rhode Baldwin Bieber
Instagram: Hailey Rhode Baldwin Bieber

Μπορεί το πανέμορφο μοντέλο και influencer, Hailey Bieber, να έχει λανσάρει από το 2021 τη δική της σειρά καλλυντικών, ονόματι «Rhode» αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει γυρίσει την πλάτη σε προϊόντα που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος. (δες και τo αγαπημένο lip balm της Lily Collins που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ & αφήνει τα χείλη απαλά σαν μετάξι)

Ένα από αυτά είναι και το Chanel Ultra Le Teint Foundation, ένα πολυτελές υγρό makeup, το οποίο εμπιστεύεται όσο τίποτα άλλο ακόμη και σήμερα για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Μάλιστα, έχουμε δει αρκετές φορές και την ίδια μέσω TikTok να δείχνει στους φανατικούς της θαυμαστές το how to για τη εφαρμογή του δημιουργώντας ένα flawless μακιγιάζ.

Hailey Bieber: Βρήκαμε το πολυτελές foundation που χρησιμοποιεί για το flawless makeup look της!

Η δημοφιλής influncer λατρεύει το Chanel Ultra Le Teint Foundation, το οποίο μάλιστα αρκετές φορές αναμειγνύει με το Rhode Peptide Glazing Fluid της δικής της σειράς προκειμένου να αποκτήσει ένα φυσικό και λαμπερό τελείωμα για την επιδερμίδα της.

To Ultra Le Teint της Chanel είναι ένα υγρό makeup, που χαρίζει μέτρια κάλυψη μέσα από ένα φυσικό φινίρισμα διαρκείας. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μια ομοιόμορφη όψη στο δέρμα σου, ενώ ακόμη εξισορροπεί τη λιπαρότητα αφήνοντας στην επιδερμίδα ένα λαμπερό ματ φινίρισμα.

chanel ultra teint makeup

Η sweatproof σύνθεσή του- ανθεκτική στον ιδρώτα και την εφίδρωση- δεν μεταφέρεται στα ρούχα, ενώ έχει διάρκεια έως και 24 ώρες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τη μοναδική υφή του που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και γίνεται ένα. Θα το βρεις σε 35 αποχρώσεις για κάθε τόνο επιδερμίδα με τιμή που ξεκινά από 60,82 ευρώ.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε απλώνοντάς το με τις άκρες των δακτύλων σου ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου. Για ακόμη πιο έντονη κάλυψη, επανάλαβε τις κινήσεις απλώνοντας μια ακόμη στρώση με τον ίδιο τρόπο.

Σημείωσε ότι μπορεί να εφαρμοστεί και με ειδικό πινέλο για makeup. Τοποθέτησε μερικές σταγόνες make-up στο πάνω μέρος του χεριού σου και πάρε μια ιδέα από το προϊόν με το πινέλο. Στη συνέχεια άπλωσέ το σε πρόσωπο και λαιμό, εφαρμόζοντας με κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Για μια ζεστή όψη επίλεξε μια χρυσή μπεζ απόχρωση, ενώ για μια υγιή ροδαλή επιδερμίδα προτίμησε ένα ροζ-μπεζ τόνο.