Ariana Grande: Αυτή είναι η αγαπημένη της μάσκαρα για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες - Κοστίζει κάτω από 18 ευρώ!

Δες ποια είναι και που θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός, Ariana Grande, λατρεύει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της δοκιμάζοντας πολλά και διαφορετικά makeup looks με αγαπημένα της εκείνα που δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμα. (δες και το πολυτελές foundation που χρησιμοποιεί για το flawless makeup look της η Hailey Bieber)

Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί μερικά must-have προϊόντα, τα οποία τη βοηθούν να δημιουργήσει τα beauty looks της. Ένα από αυτά είναι και η μάσκαρα που εμπιστεύεται, η οποία δεν είναι άλλη από την Flourishing Lengthening Mascara Midnight της r.e.m. beauty. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο brand, που περιλαμβάνει μια μοναδική συλλογή με προϊόντα μακιγιάζ, και όχι μόνο, δημιουργήθηκε από την ίδια την πολυτάλαντη δημιουργό, Ariana Grande.

Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Ariana Grande για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες - Κοστίζει κάτω από 18 ευρώ!

Η θρεπτική σύνθεση της μάσκαρα Flourishing Lengthening Mascara Midnight της r.e.m. beauty ενισχύει τον όγκο και ανορθώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει, ενώ ακόμη δεν ξεφλουδίζει.

rem mascara

Ακόμη, είναι εμπλουτισμένη με πούδρα μπαμπού 100% φυσικής προέλευσης για να μην αλλοιώνεται, μικροφύκη Ταϊτής και τρία θρεπτικά εκχυλίσματα φρούτων προσφέροντας όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς parabens, d5, μικροπλαστικά, σιλικόνη ή ορυκτά έλαια για να αποκτήσεις ακαταμάχητες βλεφαρίδες.

Στα plus της σημείωσε το ειδικά διαμορφωμένο βουρτσάκι της συσκευασίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διανείμει το προϊόν σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων. Με αυτόν τον τρόπο επιμηκύνει κάθε βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη βελτιώνοντας το μήκος και το σχήμα. Επιπλέον, το κωνικό της άκρο επιτρέπει την εφαρμογή προϊόντος σε κάθε βλεφαρίδα, ακόμη και στις πιο μικρές. Θα τη βρεις στην τιμή των 17,95 ευρώ στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Για σούπερ μήκος και καμπυλότητα τοποθέτησε το βουρτσάκι της μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων και άπλωσε μια στρώση αργά προς τα έξω, με κατεύθυνση από τη ρίζα προς την άκρη. Εάν θέλεις ακόμη πιο έντονο σχήμα εφάρμοσε το προϊόν κάνοντας με το βουρτσάκι κινήσεις μπρος-πίσω καθώς το τραβάς προς τα επάνω, καλύπτοντας κάθε βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη.