Η Hailey Bieber αποκάλυψε την αγαπημένη της μάσκα μαλλιών - Χαρίζει άμεση επανόρθωση σε 4 λεπτά!

Δες που θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer, Hailey Bieber, ήταν από τις πρώτες που ξεχώρισαν το beauty brand K18 για τη φροντίδα των μαλλιών της. Συγκεκριμένα, η κούκλα Hailey ήδη από το 2021 έχει αποκαλύψει ότι λατρεύει τη μάσκα μαλλιών K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask του παραπάνω brand την οποία μάλιστα χρησιμοποιεί και φανατικά για να επανορθώσει τα ταλαιπωρημένα της μαλλιά, μετά από βαφές ή άλλες χημικές διεργασίες. (δες και την αγαπημένη μάσκαρα της Ariana Grande για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες που κοστίζει κάτω από 18 ευρώ)

Μάλιστα η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών, που δεν ξεβγάζεται εκτός από αγαπημένη της Hailey Bieber είναι και πολύ δημοφιλής στο TikTok για την αποτελεσματικότητά της στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο brand δημιουργεί κλινικά αποδεδειγμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία K18PEPTIDE™, η οποία αντιστρέφει τη φθορά των μαλλιών μέσα σε 4 λεπτά.

Η Hailey Bieber αποκάλυψε την αγαπημένη της μάσκα μαλλιών - Χαρίζει άμεση επανόρθωση σε 4 λεπτά!

Η μάσκα μαλλιών K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask, που λατρεύει η Hailey Bieber, επανορθώνει τα μαλλιά που έχουν φθαρεί από τις βαφές, τις χημικές επεξεργασίες και τη θερμότητα των εργαλείων styling αποκαθιστώντας τη δύναμη, την απαλότητα και την ελαστικότητά τους, ενώ.είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών.

μάσκα μαλλιών k18 sephora

Η vegan σύνθεσή της περιέχει το πατενταρισμένο K18 PEPTIDE™, η μοριακή δομή και το μέγεθος του οποίου είναι ιδανικό για να διεισδύσει στα εσωτερικά στρώματα των τριχών και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες κερατίνης που δίνουν στα μαλλιά τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι αποκαθιστά την απαλότητα και την ελαστικότητα τους επανορθώνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θα τη βρεις στην τιμή των 30,95 ευρώ στα Sephora.

To how to της εφαρμογής

Μέσα στο ντους: Λούσε πρώτα τα μαλλιά σου και μετά εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, χωρίς να να χρησιμοποιήσεις μαλακτική κρέμα και χωρίς να ξεβγάλεις. Εναλλακτικά μπορείς να την εφαρμόσεις και μετά το ντους. Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος φουντουκιού από τη μάσκα σε νωπά μαλλιά και ξεκίνα να κάνεις ομοιόμορφο μασάζ από τις άκρες μέχρι τις ρίζες τους. Στη συνέχεια άφησέ το να δράσει για τέσσερα λεπτά χωρίς να ξεβγάλεις. Μετά μπορείς να προχωρήσεις στο styling των μαλλιών σου.