Τα «Coachella» nails της Gwen Stefani που θύμιζαν μανικιούρ από τα 90s είναι έμπνευση πριν το Πάσχα!

Άλλο ένα εκκεντρικό look για την τραγουδίστρια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Arturo Holmes/Getty Images for Coachella/Ideal Image
Photo by Arturo Holmes/Getty Images for Coachella/Ideal Image

H δημοφιλής τραγουδίστρια, Gwen Stefani, που μεσουράνησε τη δεκαετία των 90s και των 00's συνεχίζει ακόμη και σήμερα να εντυπωσιάζει με τις punk-glam εμφανίσεις της. Πρόσφατα μάλιστα και με αφορμή την επανένωση του μουσικού ροκ συγκροτήματος «No Doubt» -στο οποίο ήταν και ιδρυτικό μέλος- ενθουσίασε για μια ακόμη φορά το φανατικό της κοινό, όχι μόνο για τη μουσική της αλλά και για το εμβληματικό της στιλ που ξαναζωντάνεψε πάνω στη σκηνή του Coachella.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Coachella η κούκλα τραγουδίστρια ξεχώρισε τόσο για τη σκηνική της παρουσία όσο και για beauty look της αλλά και το μανικιούρ της, το οποίο συγκέντρωνε αρκετά στοιχεία από τη θρυλική δεκαετία των 90s όπως θα δεις και παρακάτω. (δες και την Angelina Jolie με «cloud nails», την πιο κομψή απόχρωση στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη)

Τα «Coachella» nails της Gwen Stefani που θύμιζαν μανικιούρ από τα 90s είναι έμπνευση πριν το Πάσχα!

Η Gwen επέστρεψε θριαμβευτικά στη σκηνή του Coachella μαζί με την Olivia Rodrigo σε μια εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία του φεστιβάλ. Όπως ήταν φυσικό για τη συγκεκριμένη εμφάνιση η βασίλισσα των '90 επέλεξε ένα ιδιαίτερο καρό σετ, που είχε όλα τα στοιχεία ενός υπέροχου look από τη δεκαετία του 1990 με πολλά κοψίματα, prints, αγκράφες και δίχτυα, ενώ το beauty look της δεν αποτέλεσε εξαίρεση και ακολούθησε την ίδια λογική όπως ακριβώς και το μανικιούρ της.


Μάθε περισσότερα για το μανικιούρ της

Η nail artist, Stefani Eri Ishizu, που επιμελήθηκε το μανικιούρ της δεν δίστασε να μοιραστεί ένα κοντινό πλάνο από τα εντυπωσιακά coachella nails της Gwen μέσα από το Instagram αποκαλύπτοντας ότι ήταν ένας γλυκός φόρος τιμής στο συγκρότημα της. Ειδικότερα τα τετράγωνα νύχια της ήταν σε ύφος γαλλικού μανικιούρ με κίτρινο αντί για λευκό για tip τους, ενώ κάθε νύχι είχε αποτυπωμένο ένα γράμμα με γοτθική γραμματοσειρά που έγραφε «No Doubt» και συμπληρωνόταν με τρισδιάστατες καρδιές και ασημένιες πολύτιμες πέτρες.

Όσο για το υπόλοιπο beauty look της... ήταν εξίσου εμβληματικό! Στο εντυπωσιακό μακιγιάζ της πρωταγωνιστούσε το κόκκινο κραγιόν και το μπλε eyeliner στα βλέφαρα με μερικούς πολύτιμους λίθους που πρόσθεσε στο επάνω μέρος των φρυδιών, ενώ για χτένισμά της προτίμησε ένα ψηλό πιάσιμο με δυο πλεξίδες, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.