Margot Robbie: Έκανε το καρέ που κάνει θραύση αυτή την άνοιξη - Ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο & είναι ιδανικό για γυναίκες 40+

Δες το νέο κούρεμα που υιοθέτησε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια, Margot Robbie, φαίνεται να αποχαιρέτησε για λίγο το barbie hair-look της που τη συνόδευε τον τελευταίο χρόνο, με αφορμή την ομώνυμη ταινία, στην οποία υποδυόταν την κούκλα Barbie και να είπε το ναι σε ένα μακρύ καρέ, τύπου lob.

Το νέο κούρεμα της πανέμορφης ηθοποιού είναι τέλειο τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι, ενώ αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά, που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και είναι ιδανικό για γυναίκες 40+. (δες και το braided ponytail, το χτένισμα που λατρεύουν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη)

Margot Robbie: Έκανε το καρέ που κάνει θραύση αυτή την άνοιξη -Ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο & είναι ιδανικό για γυναίκες 40+

Το υπέροχο lob κούρεμα που υιοθέτησε η χολιγουντιανή σταρ είναι πραγματικά η επιτομή της κομψότητα και της φινέτσας. Πρόκειται για ένα ίσιο μακρύ καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, που κολακεύει μοναδικά τα χαρακτηριστικά της αλλά και το σχήμα του προσώπου της ενώ ακόμη τονίζει και το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα είναι μια safe επιλογή, ως προς το ύψος του καθώς δεν είναι ιδιαίτερα κοντό και έτσι σου επιτρέπει να δοκιμάσεις αρκετά χτενίσματα, ακόμη και updos.

H Margot Robbie με κοντό καρέ
Photo by Jesse Grant/The Hollywood Reporter via Getty Images/Ideal Image

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Margot Robbie δεν είναι η πρώτη που δοκίμασε το μακρύ καρέ αυτή τη σεζόν αφού και οι Jennifer Aniston και Hailey Bieber είπαν το ναι στην τάση του lob δικαιώνοντας ότι αυτή η επιλογή είναι ό,τι πιο hot για την άνοιξη, που ταιριάζει σε όλες και είναι η τέλεια πρόταση για το καλοκαίρι, το οποίο είναι προ των πυλών.

Λίγα λόγια για το Lob

Το Lob είναι η συντόμευση του Long Bob, δηλαδή του μακρύ καρέ. Το μήκος των μαλλιών στο συγκεκριμένο κούρεμα φτάνει περίπου στο ύψος των ώμων, ενώ είναι μια σικάτη κουπ που πηγαίνει σε όλες, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου. Επίσης είναι πολύ πρακτικό στο φορμάρισμα, ενώ δείχνει υπέροχο είτε sleek είτε μέσα από ένα κυματιστό εφέ και μπορεί να συνδυαστεί με αφέλειες ή φράντζα.